2777
2789
عنوان

سقط جنین

68 بازدید | 4 پست

سلام دوست جونیا خوبین؟ من هفته ۱۸ بارداری هستم رفتم آنومالی دکتر گفت قلب و کلیه و معده و کبد و کلا هرچی تو شکمه پر کیسته برو بندازش این خودش زجر میکشه شما هم زجر میکشین آخرشم هیچی شاید ژنتیکیه ولی اون بچم مشکل نداره ولی من نمیتونم قلبم درد میکنه از عوارض سقط جنین میترسم خیلی نکنه دیگه بچه دار نشم نکنه بچه سالم باشه و اینا همش خطا باشه قلبم داره تیکه تیکه میشه قبلا شیاف میذاشتم حالا شوهرم نمیذاره بذارم اگه خونریزی کردم چی تو رو خدا برام دعا کنید نمیدونم باید چی کار کنم پزشک قانونی هم هی میگه قاضی نیست فردا بیا،پس فردا بیا

ان شاءالله هرچی خیرو صلاحتونه همون پیش بیاد

با چنتا دکتر مختلف مشورت بکن

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره یه سونو دیگه بری تا خیالت راحت شه که جوابش درست بوده یا نه

اینم بگم چندروز پیش رفته بودم سونو ،یه بچه ۸ ماهه اورده بودن کل بدنش کهیر زده بود و بچه شدیدا بی تابی میکرد مامانش میگف از وقتی به دنیا اومده نمیدونیم چرا همش گریه میکنه بی دلیل دکترشم میگه چیزی نیس درس میشه تا اینکه دیدم یه طرف شکمش ورم کرده گفتم بیارم سونو ببینیم چیه...سونو کردن دیدن تو کلیه یه غده سرطانی دیده میشه دکترسونو انقد ناراحت بود میگف تو ۸ماه خیلی بزرگ شده بچه داشت زجر میکشید رسما!!!

خدا از اینجور چیزا حفظ کنه بچه هامونو

توهم نگران نباش میدونم سخته ولی اگه واقعا بدنش پره کیسته ریسک نکن نذار بعد به دنیا اومدن بچه اذیت شه...

درکت میکنم خیلی سخته منم یه بار سقط داشتم