2777
2789
عنوان

منو همسرم 😑

291 بازدید | 50 پست

سه روز پیش من بهش زنگ زدم جواب نداد بعد همون لحظه زنگ زدم دختر عموم و ۱۴ دقیقه پشت سر هم حرف زدیم . بعدش از روبیکا اسکرین فرستاده که تو این ۱۴ دقیقه ۲۶ بار زنگ زده😑بعد من بهش زنگ زدم ۷.۸ بار جواب نداد صبح بود تا ظهر داشتم زنگ می زدم دیدم که ساعت ۱ اینا ظهر جواب میده میگم چرا جواب ندادی میگه چرا خودت جواب ندادی😑 میگم واقعا ندیدی مشغول بودم؟ گفت که وقتی دیدی پشت خطی داری باید قطع می کردی بهم زنگ میزدی. (بخدا که وقتی مشغولم نمیاد که پشت خطی داری). گفتم نیومد برام گفت اگه اینطوریه منم ندیدم گفتم خودم دیدم آنلاین بودی گفت خب خواستم تلافی کنم چون تو جواب ندادی😑 میگم یعنی چی تلافی یعنی نفهمیدی دارم با تلفن حرف میزنم میگه نهههه باید جواب منو میدادی در صورتی که من اصلا زنگش رو گوشیم نیومد .

بعد گفت چه خبر گفتم چه خبر چیه میگم چرا جواب ندادی گفت ولش کن دیگه برابر شدیم 😑بعد گفت یه عکس برات بفرستم از منظره؟ گفتم نه لازم نکرده خدافظ . اونم گفت خدافظ .

مال سه روز پیشه تا الان بهم زنگ نزده منم برا همین بخش زنگ نزدم . حق با کیه؟ زنگ بزنم؟

فردا احتمالا میاد .

الان یکی میاد میگه طلاق بگیر

خب اول از همه بگم که من خانم مهندس سایت هستم 😎😂 ساکن فرانسه ام ولی بر خلاف تصور خیلیاتون من عاشق وطنمم و به اطلاع بعضیا برسونم که یه دختر بی اعصاب و وحشی هستم که اگر دنبال دعوایی رو من ریپ نزن چون کاری میکنم که اسمت یادت بره ، الگوم هم الکاپیتانو ( راموس ) هستش پس طبیعیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقدین؟

میخوای باهاش بمونی واقعا ؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

ولش کن کش نده. ولی کلا مردا بدشون میاد پش خط خانومشون بمونن. پشت خطهدبه دوستت بگو پشت خطی مهم دارم جواب بدم زنگ میزنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
😑😂😂😂نه حالا جدی

خب هر دوتاتون بچه هستین گلم

انشالا به پای هم بزرگ بشید 😂

اون بچه تره

خب اول از همه بگم که من خانم مهندس سایت هستم 😎😂 ساکن فرانسه ام ولی بر خلاف تصور خیلیاتون من عاشق وطنمم و به اطلاع بعضیا برسونم که یه دختر بی اعصاب و وحشی هستم که اگر دنبال دعوایی رو من ریپ نزن چون کاری میکنم که اسمت یادت بره ، الگوم هم الکاپیتانو ( راموس ) هستش پس طبیعیه