2777
2789
عنوان

عوض شدن همسر

1369 بازدید | 92 پست

سلام

دوست دارم خانم های با تجربه حتماراهنماییم کنند.

دوستان همسرم عاشق من شد و با سختی بهم رسید البته ناگفته نمونه اوایل به لحاظ مالی پایین بود اما اخلاقش خوب بود و من باهاش ساختم خانواده م میگفتند قبول نکن اما قبول کردم و اونا دیدند همسرم خوش اخلاقه راضی شدند واقعا من برای مراسم هام از خودگذشتگی کردم مثلا ۸۰درصد هزینه عقد را من و بابام دادیم ایشون فقط تونست یه جفت النگو و نیم ست و حلقه بخره و میوه شیرینی. تالار و شام و آرایشگاه و... همه با ما بود عروسی خوب بود نسبتا. به لحاظ قیافه و استایل هم خوبم و از نظر اخلاقی حساسم اما دلسوز و مهربونم براش

خداروشکر توی زمان کمی همسرم ارتقا پیدا کرد و زندگیم عوض شد حالا هم ایده آل نیستیم اما شکرخدا خونه خوب و ماشین داریم البته منم شاغلم و توی خرید خونه هم یه کمک کمی کردم پس از نظر مالی هم ببینید حامی شدم.

خلاصه بگم من توی وجه مالی و احترام به شخصیت خودش و خانواده ش و پذیرایی و... اصلا کم نزاشتم اما متاسفانه ضعف در زنانگی دارم خونه دوستام میرم میبینم آرایش و استایل و اکسسوری و... اما من به تیشرت شلوار یا نهایت تاپ دامن و همیشه موهامو چتری زدم پشت هم همیشه دم اسبی نه ارایش نه لباس خاص و نه حتی لباس خواب بدتر از همه اینکه محبت کلامی هم ندارم. همسرم همش شروع کننده هست از ته قلبم دوسش دارم اما انگار زن نیستم. مشاور هم رفتم راهکارهاش فقط ۱۰ روز جواب داد من دلم میخواد راحت باشم نمیتونم مدام ارایش داشته باشم و قربون صدقه برم و ناز کنم. اصلا از خودم خوشم نمیاد بچسبم به یکی و نازشو بکشم. برام مضحکه اسن کارا

دیروز همسرم به خنده گفت تو هنوز توی مجردی گیر کردی چرا همش من.... و واقعا هم درست میگفت به دوستم گفتم اونم گفت شوهرت توی این ۴ سال تحمل کرده بعدا عوض میشه یا خیانت میکنه با طلاقت میده چون سرکارش دخترای قشنگ مدام میبینه. البته همسرم و خانواده ش اصلا اهل خیانت نبودند پاک هست اما از دیروز دلم لرزید

یعنی من خیلی عجیبم؟!!!

امکان داره خیانت ببینم؟

شما همیشه آرایش و استایل دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با اون دوستت اصلا رفت و امد میکنی که اینا رو بشنوی

جز اون خاله هامم بهم میگند. مثلا دختراشون همیشه آرایش کرده و کاشت کرده من نهایتش یه ذره رژ و ضدآفتاب دارم نگرانم شوهرم درگیر مقایسه بشه

جز اون خاله هامم بهم میگند. مثلا دختراشون همیشه آرایش کرده و کاشت کرده من نهایتش یه ذره رژ و ضدآفتا ...

وقتی برای رسیدن بهت اینقدر تلاش کرده براش ارایش کردن و نکردنت براش مهم نیس

قرارنیس دائم داخل خونه باارایش باشیم اما...

افراد همسن و سالم توی فامیل اینجوری هستند اصولا مثلا دخترخاله و دختردایی هام همش ست و ارایش دارند همش خاله هام میگند حتی مادربزرگم میگه