2777
2789
عنوان

کیک در سرخ کن

117 بازدید | 18 پست

بار اول که روشن میکنم اصلا بلد نیسم یهو شروع کرد به کار

فقط رو گزینه کیک زدم از بیست تایمرش هی رفت عقب بی سروصدا بعد که بیست دقیقه تموم شد

یهو دیدم رو ۱۵ دقیقه ۱۹۰ درجه داره کار میکنه و صدا فنش میاد .

الان پونزده دقیقش تموم شد درش باز کردم دیدم بالا اومده اما وسطش به چاقو چسبید دوباره زدم رو کیک ۱۵ دقیقه دیگه فعال شد چطوریه من اصلا بلد نیسم

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

و بدنه اش هم دست میزنم داغه طبیعیه یا نه

بو کیکم میاد چطور درجه و اینا رو تنظیم کنم

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنی ۱۵ دقیقه ای میپزه

عادیه چند دفعه خراب بشه زمانش یاد میگیری هنه همینن

تو سرخکن ؟؟؟؟؟؟؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

25 دقیقه کافیه دمای 180

درجه اینا چطور تنطیم کنم یه تایمر داره یه چیزم هست عین دماسنج نمیدونم قبل اینکه گزینه کیک انتخاب کنم فک کنم باید رو اینا میزدم

من با سرخ کن درست کردم اما چون از بالا باد داغ میزنه سطح کیک سچصاف و بی روح و خشک میشه ..

بدنش داغه دیت میزنم داغه اما نه اونقدر که نشه دست زد ولی داغه طبیعیه؟؟

درجه اینا چطور تنطیم کنم یه تایمر داره یه چیزم هست عین دماسنج نمیدونم قبل اینکه گزینه کیک انتخاب کنم ...

نمیدونم مال من یه فلش بالا پایین داره با اون میزنم..............بزن آپارات بهت یاد میده

خودت باش...مگه خودت چشه؟