2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو دانشگاه ما از کلاس ۳۰ نفره، ۱۰ نفر دخترن

راضی هستید؟

یکم در مورد درس و کلاساش و محل کار خانم ها توضیح میدی برام من اطلاعاتی در موردش ندارم تازه میخوام تحقیق کنم

راضی هستید؟یکم در مورد درس و کلاساش و محل کار خانم ها توضیح میدی برام من اطلاعاتی در موردش ندارم تاز ...

من فوریت نمی خونم

فقط میدونم خانم هارو با آمبولانس نمیفرستن جایی😂

نگران نباش

بقیه اش هم مثل بقیه ی پیرا پزشکیا

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

راضی هستید؟یکم در مورد درس و کلاساش و محل کار خانم ها توضیح میدی برام من اطلاعاتی در موردش ندارم تاز ...

کار تو اورزانس و درمونکاه ها و شاید قسمت پرستاری و ...

خودت تو گوگل بزن با دوباره تاپیک بزن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

من حسابداری خوندم اگر سوالی داری بگو

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣5️⃣سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 😇.پرجنب و جوش 🚴 .حسابدار 🧮 .هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از نسخه قبلی خودمون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و آشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هات🙏👩❤️👨💛.

بازار کار داره الان؟ من تو کلانشهرمرشته خوبیه؟ راضی هستید ؟

بازار کار بدون سابقه نه

رشته سنگین و سختیه چون ترازنامه مالی و مغایرت گیری زیاد داره میتونستم برم دبیری بجای حسابداری

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣5️⃣سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 😇.پرجنب و جوش 🚴 .حسابدار 🧮 .هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از نسخه قبلی خودمون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و آشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هات🙏👩❤️👨💛.

بازار کار بدون سابقه نه رشته سنگین و سختیه چون ترازنامه مالی و مغایرت گیری زیاد داره میتونستم برم دب ...

وای من نمیدونم کدومو انتخاب کنم هر دوتا رو دوست دارم