2777
2789
عنوان

منِ احمق🙂💔

161 بازدید | 11 پست

خسته ام

خسته از همه چی

از همه چی...

هنوز یه ماه هم نیست که ۱۹ سالم شده...ولی شروعش خیلی بد تر از سالای گذشته بود..🙃

من بلاتکلیفم،آیندم رو هواست...همه چیز زندگی من رو هواست...

اون روز که تیزهوشان قبول شدم فکر میکردم خوش بخت ترین عالمم و قراره موفقیت بیشتری رو کسب کنم..

زهی خیال باطل..🥲

آخ خدا،حتی حوصله ندارم بگم که چی سرم اومد یا درستش اینه که پدر بی درکم و مادر عجولم چه بلایی سر زندگیمون آوردن...فقط اینو بگم که تا چشم باز کردم سال کنکورم بود..خانوادم خودشونم میدونستن هیچ شرایطی برام مهیا نکردن با کاراشون...اون سال(کنکور۱۴۰۴) با بی انگیزگی گذشت و گند زدم ...رتبه ام ..بالا ۵۰ هزار منطقه ۳...البته تعجبی هم نداشت وقتی حتی یک خط هم نخوندم و شب امتحان دوازدهم برای پاس شدن خوندم ...گفتم بمونم برای سال بعد(کنکور۱۴۰۵)...کلی منت کشیدم تا خانوادم قبول کردن ...شروعش عالی بود ولی باز بعدش پدرم اشتباهاتش رو تکرار کرد و یه شوک دیگه به زندگیمون داد...از اون مرحله هم گذر کردم و رسیدم تا بهمن ماه..خوب میخوندم ..آخ خدایا...حتی خسته ام که بگم لجاجت های مادرم تو روند مشاوره چقدر اذیتم کرد تا اینکه دوباره رها کردم...من خسته بی انگیزه دنبال جرقه ای برای رها کردن بودم..و باز هم هیچی نخوندم ...ولی این بار اداری درس خوندن در آوردم...حالا من موندم و خانواده ای که فکر میکنه قراره امسال پزشکی قبول شم...سایت کوفتی که هیچ نمره ای برام نمیاره...یه خانواده متشنج و پر از مشکل...پدر دم دمی مزاج و وراج و وزه و بد دهن و فضول و شکاک و...مادر عجول و ساده و کم تحمل و برادر پرخاشگری که دست بزن داره و حسابی پارسال بابت نتیجه کنکور کتکم زد...کتکم میزنه و هر بار بعد کتک میگه دفعه آخر بود ولی بازم میزنه...بازم کبودی میکنه...و پدری که تا سر حد مرگ از من متنفره و مانع نمیشه...

نمیدونم تا آخر خوندید یا ن..ولی اینجا کسی هست که شاهد چال کردن آرزوهاشه..😔

و....و کلی حرف نگفته...البته از همه مهم تر...من وسط این مشکلات تنهام و کسی ندارم ...دلم بغل میخواد...حتی مدت زیادیه با خدا حرف نزدم...اونم منو نمیخواد...😭

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

ببین خواهرم مسیر کنکور عین کوهنوردی میمونه تو این مسیر خسته میشی تشنت میشه پاهات درد میکنه ولی اگه تحمل کنی از بالا میتونی همه رو ببینی میرسی نوک کوه جایی که لیاقتشو داری الان هم ما امید نشو فقط درسه که میتونه نجاتت بده درستو بخون مشاور بگیر آزمون قلمچی ثبت نام کن از اول مهر اصلا از همین الان بشین نهایی کار کن نهایی خیلی مهمه تو اگه نهایت بالا ۱۹ بود قبول بودی راحت

یه صلوات بفرس

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خانواده باید بسترشو فراهم کنهتو چرا غصه میخوری

غصه کتکم و طعنه ها و حرفا و دعواهایی که قراره تو خانوادمون تکرار بشه رو میخورم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

ببین خواهرم مسیر کنکور عین کوهنوردی میمونه تو این مسیر خسته میشی تشنت میشه پاهات درد میکنه ولی اگه ت ...

میدونم...و منتظرم نتیجه نهایی بیاد خانوادم دعواهاشونو،بکنن و بزارن بخونم...حالم بدجور داغونه

میدونم...و منتظرم نتیجه نهایی بیاد خانوادم دعواهاشونو،بکنن و بزارن بخونم...حالم بدجور داغونه

نتیجه امتحانات نهایی اومده حتما بشین بخون از اتاق نیا بیرون که به کسی جواب پس ندی تو میتونی

یه صلوات بفرس

اول بگم ک قشنگ من بیا بغلم آروم باش.

دوم این ک تنهاااااااا راه خلاصی از اون خانواده خودتی و مسیری ک انتخاب میکنی. اصلا و ابدا اهمیت نده بهشون به خودت سخت بگیر و تنها چیزی ک برات مهم باشه هدفته.

میدونم یخته ولی موقتیه

نتیجه امتحانات نهایی اومده حتما بشین بخون از اتاق نیا بیرون که به کسی جواب پس ندی تو میتونی

این سایت کوفتی هر چقدر تلاش میکنم نتایج رو برای من بالا نمیاره..از پریشب پای سایتم

اول بگم ک قشنگ من بیا بغلم آروم باش.دوم این ک تنهاااااااا راه خلاصی از اون خانواده خودتی و مسیری ک ا ...

دلم میخواد گریه کنم...اصلا همین الانی که دارم با تو چت میکنم گریم میاد...اشکم میریزه...نمیتونم خودمو ببخشم...حالم از خودم به هم میخوره...من قرار بود یه روزی برای خودم کسی بشم...ولی هیچی نشدم...خانوادم...اصلا هیچ کس به من هیچ اعتمادی نداره...حتی خدا هم پشتم نیست

دلم میخواد گریه کنم...اصلا همین الانی که دارم با تو چت میکنم گریم میاد...اشکم میریزه...نمیتونم خودمو ...

قربونت برم این حس گناه رو از خودت دور کن تو هیچ گناهی نداری فقط خسته ای همین حقم داری من خودم قربانی یه خانواده ی سمی ام درکت میکنم

عزیزدلم اول از همه هیچ اشکالی نداره بیا بغلممم 🥺🫂🤍زندگی همینه یه دوره ای ممکنه خیلی سخت باشه ولی مهم اینه الان به خودت اومدی و میخوای شروع کنی هرچند شرایطط خوب نیس ولی تو میتونی قشنگم💗🥲