2777
2789
عنوان

استرس و ترس

99 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها نزدیک یساله استرس داشتنی پایه راستم میلرزید یا گاها هیجان داشتنی و ناراحت شدنی یکم اذیت میشدم ولی الان چند روزه پاهام از درون میلرزه و احساس میکنم واسه چند دقیقه بی حس میشه به نظرتون چی میتونه باشه یعنی ممکنه گرفتار چه بیماری شده باشم تورو خدا بیایین خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنت و فشارتو اول کنترل کن  و بعد ازمایشات پزشکی .ولی اگر همه چی خوبه و از لحاظ فکری دچار ترس و ...

وزن و فشارم اوکی ولی خیلی این روز ها عصبی میشم و استرس دارم یه ماهه تمام اتفاق هایه ناراحت کننده پیشم اومده حس میکنم اعصابم نمیکشه ولی خوب تو مقالات پزشکی بی حسی پاهارو میگن ممکنه از علایم ام اس باشه واقعا ترسیدم البته همرو از اینترنت خوندم

مقاله پزشکی رو ولش کن.  ترس و نگرانی روی سیستم  اعصاب حسی دخالت و اثر مستقیم داره.  ورزش کن خوب میشی حرکات کششی .پیاده روی. و دم نوشهای ارامبخش .نهایتا   دکتر  اعصاب وروان.