2777
2789

بفرمایید زودکه بایدپاشم برم شام وچای درست کنم انشاءالله

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من با یک نفر رفتم بیرون حس میکنم اصلا اخلاقیون به هم نمیخورد و یا کم هم آدم خودخواهی بود

و ظاهراً نه اون و نه من از هم خوشتون نیومد مادرامون اصرار دارند دوباره همون ببینیم

من با یک نفر رفتم بیرون حس میکنم اصلا اخلاقیون به هم نمیخورد و یا کم هم آدم خودخواهی بود

خب بیشتر معاشرت نکردید؟

گاهی ممکنه دیدار اول یکم حالا رفتارایی کخود واقعیش نیست نشون بده

و ظاهراً نه اون و نه من از هم خوشتون نیومد مادرامون اصرار دارند دوباره همون ببینیم

ب نظر من اگر دو طرفه بوده حس کنسل شه بهتره

البته بازم نظر شماست و شاید خوشتون اومد عزیزم

امیدوارم هرچی اتفاق بهتریه بیفته واست

مادرادرست میگن

چندبارهم روببینید

زبان بدن نامناسبه گاهی

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

اولا که شماره و هیچی از هم نداریم

تنها راه ارتباطی بیرون رفتنه

دفعه آخر که دوم میشه که باهاش بیرون بودم بعد که اومدم حالم داشت بد میشد وقتی هم باهاش حرف میزدم همه جام تیر میکشید

اولا که شماره و هیچی از هم نداریمتنها راه ارتباطی بیرون رفتنهدفعه آخر که دوم میشه که باهاش بیرون بود ...

از دفعه اول هم شروع کرد به پرسیدن اینکه بچه میخوای نمیدونم از بچه دار شدن نمیترسی و اینا

و من جواب دادم دوباره باز دوم پرسید من گفتم فکر میکنم مسیله های مهم تر برای پرسیدن هست

اصلا راجع به خود آدم کنجکاوی نداشت

معمولا ما دخترا حس ششم مون درست میگه احتمالا ازتون خوشش نمیاد به مامانت بگو کوچیک میشم اگه برم جواب ...

یا دور زنگ زدن گفتم جواب درستی به سوالای پسرمون نداد

بعد هفته بعد زنگ زدند ما فکر کردیم مورد به این خوبی نمیتونیم پیدا کنیم پسرم را قانع کردیم چون یک شهر دیگه است و دختر از محل شهر تولدش میخواد

ولی جوری که با من حرف میزد حس کردم من رو تو این شهر غریب گیر آورده

یا دور زنگ زدن گفتم جواب درستی به سوالای پسرمون نداد بعد هفته بعد زنگ زدند ما فکر کردیم مورد به این ...

چه اداها

مامانتو راضی کن عزیزم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿