2777
2789
عنوان

روغن ارگان

47 بازدید | 6 پست

بچه ها من چند روزی میشه ک موهامو کرابوتاکس کردم اولش خیلی صاف و خوشگل بود بعددسه روز رفتم حمام صاف هست ولی مثل روز اول نه یکم وز شد دوباره

نظرتون درمورد روغن ارگان چیه راضی بودین از استفادش ؟ موهارو خوش حالت میکنه؟؟

خوبه ولی خیلی گرونه

روغن جوجوبا خیلی شبیه آرگانه سبک و کم بو

سپاس گویم خدایان را به پاس روح تسخیر ناپذیرم،آنگاه که درد و رنج می بارید همی نابه هنگام نه هراسیدم،نه شیون سر دادم،تازیانه های این چرخ ویرانگر هرگز خم نکرد سر خونینم،فراسوی این دیار خشم و اشک اما نخواهم یافت تاریکی و رنج را،وگرچه گریزی از بیداد زمان نیست که نیست هراسیدن چرا؟ چه باک از آن پل لرزان و هراس انگیز؟ چه باک از آن طومار گناهان وهم انگیز؟ من ارباب سرنوشت خویشم،من ناخدای روح خویشم.

مرسی عزیزم

قربونت 🌿

سپاس گویم خدایان را به پاس روح تسخیر ناپذیرم،آنگاه که درد و رنج می بارید همی نابه هنگام نه هراسیدم،نه شیون سر دادم،تازیانه های این چرخ ویرانگر هرگز خم نکرد سر خونینم،فراسوی این دیار خشم و اشک اما نخواهم یافت تاریکی و رنج را،وگرچه گریزی از بیداد زمان نیست که نیست هراسیدن چرا؟ چه باک از آن پل لرزان و هراس انگیز؟ چه باک از آن طومار گناهان وهم انگیز؟ من ارباب سرنوشت خویشم،من ناخدای روح خویشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷