بچهها من چرا همش شکست میخورم واقعاً نمیدونم چرا خدا منو ول کرده نمیبینه تلاشامو 19 سالمه یبار هم معنی موفقیت رو نفهمیدم پشت کنکور بودم باز ریدم خواهر دوقلو دارم پارسال پرستاری آورد داداشم هم پزشکه بعد من امسال خیلی درس خوندم چندبار کتاب هامو خوندم چندتا نمونه سوال نوشتم واسه نهایی تو نمونه سوالا اصلا مشکل نداشتم ولی نهایی هام نمراتم شده 15و16 بخدا نگین من تنبلی کردم من خیلی خوندم ولی خدا نمیزاره موفق بشم حتی کنکور رو من خالی دادم چون زیست ریدم بعدا فیزیک هرچقدر حل کردم درنیومد جوابش ناامید شدم نشستم تا آخر به مرگ فکر کردم بگین چرا نمیشه من اینهمه خوندم نمراتم 15 شده توروخدا آخه چرا.و اینم دهاتیم اصلا دختر ارزش ندارع همیشه خواهر و برادرم به من میگفتن لیاقت ندارم باعث خرابی خانواده شدم الان نتیجه نهایی رو ببینن هنوز کنکور رو ولش نهایی رو ببینن میگن تو یه سال موندی برسی به آرزوت ولی لیاقت نداری.دهاتیم منو شوهرم میدن هیچ راهی برای کسب مهارت اینا ندارم از شهرم دورم فقط باید کنکور میتونستم قبول بشم نشد چرا من بدبختم حتی نهم من نمونه دولتی هم نتونستم قبول بشم خواهرم قبول شد داداشم هم تیزهوشان میخوند کلا خدا فقط منو نابودم کرده