2777
2789
عنوان

نمرات نهایی🤍🌺

139 بازدید | 24 پست

بعداز تلاششششش فراوان😑😂

بلاخره بالا اومد

خداروشکر راضیم فقط تاریخ نیاز به اعتراض داره چون تو بدترین حالت ۱۸ میشم😩☺️

خداجونم شکرت🤍

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

خوش به حالت و تبریک و همینطور خاک عالم بر سرمن

چقدر خوندی؟

منو ببخشید اگه گاهی دلتون رو خواسته یا ناخواسته شکوندم:)اینروزا فقط سعی میکنم یجوری سرپا بمونم و گاهی از شدت غم زیاد ی حرفی میزنم که ۱۰۰۰ بار ازش پشیمون میشم حتی اگه حق با من بوده! به دل نگیر ازم..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوش به حالت و تبریک و همینطور خاک عالم بر سرمنچقدر خوندی؟

مرسی عزیزم

اینجوری نگو دختررر دور از جونت

زیاد خوندم به معنای واقعی پاره شدم😩🤍

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

مرسی عزیزماینجوری نگو دختررر دور از جونتزیاد خوندم به معنای واقعی پاره شدم😩🤍

🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍😍

منم دلم میخواد بخونم اما راه و روشو بلد نیستم

همش گند میزنم

منو ببخشید اگه گاهی دلتون رو خواسته یا ناخواسته شکوندم:)اینروزا فقط سعی میکنم یجوری سرپا بمونم و گاهی از شدت غم زیاد ی حرفی میزنم که ۱۰۰۰ بار ازش پشیمون میشم حتی اگه حق با من بوده! به دل نگیر ازم..

پیرمون کردن سر این نمرات 😂😩

وایی اره از دیروز پای سایتم😂😂

🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍😍منم دلم میخواد بخونم اما راه و روشو بلد نیستم همش گند میزنم

برای نهایی باید خط به خط کتابو حفظ کنی

به علاوه ی اینکه باید مفهومشم بلد باشی🫠

آخ منم از ساعت ۲ شب تا ۸ونیم صبحهر یک ربع چک میکردم

موفق شدی ببینی؟😍

برای نهایی باید خط به خط کتابو حفظ کنیبه علاوه ی اینکه باید مفهومشم بلد باشی🫠

چقد ناناز و مهربونی تو