2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نیاز به اجازه که نه ولی خب قبل هر جایی رفتن ادم اطلاع میده دیگ

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
نیاز به اجازه که نه ولی خب قبل هر جایی رفتن ادم اطلاع میده دیگ

خب مثلا نامزدم میگه من چرا باید اطلاع بدم اومد و خانوادت شرایط نداشته باشن اصلا خونه نباشن نمیخوام الکی بگن از رو خجالت که بیام باید خودشون بهم بگن از طرفی مادرم میگه ما داماد رو دعوت نمیکنیم ولی اون دوست داره دعوت بشه

خب مثلا نامزدم میگه من چرا باید اطلاع بدم اومد و خانوادت شرایط نداشته باشن اصلا خونه نباشن نمیخوام ا ...

هااا بعضیا همینن میگن تا دعوت نشیم نمیریم

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
عقد بودبم اوایلش دعوت میشد از یجایی ب بعد خودش میومد. واقعا دوری همو تحمل نمکردیم بیرونم نمیرفتطم چو ...

من برعکس اولا مادرم چون اصلا دعوت نمیکردش من بهش اصرار میکردم عوض مادرم که بیاد همین که میومد مادرم میرفت حالا یا خونه مادرش یا خونه همسایه کم کم نامزدم ناراحت شد گفت خب دعوت کنه من هر موقع میام نه پدرت هست نه مادرت که سر بزنم حس اضافه بودن میگیرم و.....الان اینارو به مادرم گفتم میگه من اصلا داماد و دعوت نمیکنم تهش به خودت بگم بیاد سر همین ۳ ماهه کلا نمیاد نمیدونم ایراد از مدیریت من بود یا اونا سر ناسازگاری باهم دارن که این همه بحث پبش اومد تهش هم حتی مادرم برداشت بد کرد گفت دامادم دوست ندارم برام اختیار داری کنه درصورتی که اون میگفت فقط من معذب میشم اینجوری حالا من موندم وسط این دونفر که همه گلایه هارو به من میگن جدیدا هم که مادرم رفته به همسایه هامون هم گفته ولی اونا طرف مادرم و گرفتن و دخالت کردن خیلی نگراننم که سر همین موضوع بحث بزرگتر نشه

هااا بعضیا همینن میگن تا دعوت نشیم نمیریم

ولی ببین مادرم و بقیه میگن شوهرت بده و اختیار داری مارو داره میکنه به نظرت حساسه یا حق داره ناراحت شه و انتظار دعوت داشته باشه

دعوتمن حتی برای دوران عقدم بدون دعوت جایی نمیرفتم

به نظر خودمم باید دعوت باشه ولی مادرم اینجوریه که داماد رو مگه دعوت میکنن نه اینکه نخاد بیاد و میگه بدوم دعوت بیاد نامزدمم هر موقع بدون دعوت میاد یا مادر پدرم نیستن یا میره خونه همسایه مادرم سر همین موضوع ۳ ماهه نیومده نمیدونم حق با کیه واقعا

من برعکس اولا مادرم چون اصلا دعوت نمیکردش من بهش اصرار میکردم عوض مادرم که بیاد همین که میومد مادرم ...

چقد سخت

حالا ما برعکس

مامان بابای اون مگفتن ینی چی ما دعوت کنیم؟ عضو خونوادس هروقت دلش خواست بیاد. زیاد نمیرفتمم ناراحت میشدن.

سر همین نامزدمم خودش میومد اکثرا

درحالی ک ما فرهنگمون اینجوریه که با دعوت میریم...

ولی خب کناراومدیم آروم آروم

عب نداره تو چیزی نگو خیلی سعی کن برین بیرون باهم باشین

دعوت اون برای عقد که صمیمیت بیشتر شده و...میشه خودش اومد که اونم باز همسر من بدون دعوت نمیومد

ولی مادر من میگه دوره نامزدی نباید دعوت کرد اصلا خودش باید بیاد حالا نامزدم هرموقع اومده یا مادرم نبوده یا رفته خونه همسایه سر همین موضوع ناراحت شده ۳ ماه نیومده میگه فقط بعد عروسی باید دعوت کرد تازه اون موقع هم به تو میگم به دامادم نمیگم