2777
2789
عنوان

استرس

67 بازدید | 7 پست

شما با حملات استرسی اصطرابیتون چطور خوب کردد

من چند بار اگو دادم گفتن قلبت سالمه

نوار قلب دادم گفتن اوکیه و ......

کلی ازمایش دادم همه خوب

ولی حس مرگ حس سکته حس قفگی خیس عرق میشم حالت تهوع دارم احساس میکنم یک دیقه ای مرگم ترش میکنم سرگیجه خفیف میگیرم حس میکنم چند نفر وایسادن رو قفسه سینم بعد میزنم زیر گریه خیلییییی بده هیچ گونه دارویی نمیخورم اما خیلی میترسم بمیرم من تازه ازدواج کردم از خانوادمم دورم اما خیلی بده خیلیییی اذیتم میبینی همه روز اینطوریم شبا تو خوابم یهو تپش قلب منو میگیره میپرم بعد میگم میمیرم

عزیزممممم اصلا ب خودت استرس نده شاید بخاطر دوری از خانوادته دلتنگی🥲🥲🥲

اصلا نمیدونم چمه دوریم اره من همیشه تو شلوغیم خانواده شوهرم تا منو بردن تنهام گذاشتن تو شهر غریب نیومدن نرفتن من همش تو خونه تنهام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اصلا نمیدونم چمه دوریم اره من همیشه تو شلوغیم خانواده شوهرم تا منو بردن تنهام گذاشتن تو ...

آخی دورت بگردم با همسرت مشورت کن بگو حس تنهایی دارم خستم منو ببر بگردون یا چن روز بیا خونه مادرت تا دلتنگیت برطرف بشه قربونت بشمم

آخی دورت بگردم با همسرت مشورت کن بگو حس تنهایی دارم خستم منو ببر بگردون یا چن روز بیا خونه مادرت تا ...

الان امدم پیش مادرم اینا با شوهرم شوهرم هوامو داره تا حالمم بد میشه میبرم بیمارستان دیگه بیمارستان سلیمانی کرج منو شوهرمو میشناسن😁😁

الان امدم پیش مادرم اینا با شوهرم شوهرم هوامو داره تا حالمم بد میشه میبرم بیمارستان دیگه ...

اخییی بگردم خوشبخت بشی عزیزم انقدرم فکر منفی نکن همیشه ب خودت انرژیه مثبت بده بگو من سالمم هیچ مشکلی ندارم فقط دوری از خانوادمه که اینطور میشم

کرج هستی انگار خونه عمه منم اونجان انقد دوستدارم بیاممم

سلام؛ عزیزم بهتره استرس و اضطرابتو با تمرین یوگابهتر و کنترل کن و مکمل ال تئانین برند وایتال نوترینتس هم بگیر و روزی 1 کپسول مصرف کن واقعا عالیه؛ اگر اضطرابت بیشتر شد میتونی روزی 2 تا بخورید . مکمل خواب اور و اعتیاد اوری نیست . انشالله زود خوب میشی فقط به خودت اعتماد داشته باشicon