2777
2789
عنوان

سرگیجه شدید

5244 بازدید | 16 پست

خانما فشارم خوبه رو ۱۱.۱۲ همش‌یعنی بالا نیست ولی خیییییییلیی سرم گیج میره ممکنه قندم بالا باشه؟اگه قند بالا باشه سرگیجه میگیری یا ربطی نداره؟البته ۲روزم هست سره جمع ۷ساعت خوابیدم ممکنه واسه بیخوابی باشه؟نمیدونم چرا خوابم نمیبره اصن😔

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏
وقتی تغییر وضعیت میدی سرگیجه داری ؟یا دائم

نه دائم دارم الان از سرگیجه خوابم نمیبره حس میکنم خونه دوره سرم داره تاب میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه بی خوابیه منم کمبود خواب دارم همینطوری میشم سعی کن بخوابی شبا دوغ و ماست زیاد بخور صبحا 8 بیدارباش وشیر بخور اخرشب چند قطره گلاب بریز توی اب و بخور منم همینطوری ام کم میخوابم از سرگیجه خول میشم

اره ممکنه با این اوصاف از خوابت باشه..

آزمایش (چربی _دیابتم بده)

اگر بعد این ۲تا کار خوب نشدی ممکمه از گوش میانیت باشه..

یا از اعصاب..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نه دائم دارم الان از سرگیجه خوابم نمیبره حس میکنم خونه دوره سرم داره تاب میخوره

دور سرت اگر میچرخه از( گوش میانی) هست..

اگر جلو چشمات سیاهی میره از کم خونیه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

شبام میخوابی پنبه بزار تو گوشت خصوصا الان کولر روشنِ باد میره تو گوش و دماغ و اینا

شبام میخوابی پنبه بزار تو گوشت خصوصا الان کولر روشنِ باد میره تو گوش و دماغ و اینا

ممنون عزیزم

درمانش پودر سداب روزانه یه ق چایی خوری...

و روغن فیجن(روعن سداب)=روغن زیتونی که پودر سداب رو ریخته ان توش بعد صاف کردن..میتونی خودت درست کنی..

شبی یه قطره تو هر گوش ..تا زمان بهبودی

#روغن_سداب_یا_روغن_گوش_یا_فیجن

🌝جهت درمان

1️⃣درمان کم شنوایی

2️⃣شستشو دهنده گوش

3️⃣درمان سرگیجه و عدم تعادل بدن به علت زیاد بودن مایع گوش به همراه مصرف صریفل و حجامت پشت گوش

4️⃣صدای گوش

به اندازه یک نخود انغوزه آسیاب شده در قطره گوش مخلوط شود ولی بهتر این است که قطره گوش و یک نخود انغوزه آسیاب شده را جوشانده تا کاملاً در آن حل شود و بعد استفاده شود .

5️⃣وز وز گوش

هم زمان با مصرف این دارو می بایست داروی امام کاظم (ع) را نیز مصرف کرد .

⚠️نکته " اگر این دارو برای صدای گوش  تأثیر نداشت به مدت چند روز هر روز یک قطره آب پیاز در گوش ریخته شود .

مننژیت

هم زمان با این دارو باید از دارو ی شافیه نیز استفاده کرد .

درد گوش

هر روز یک یا دو قطره در هر گوش ریخته شود .

⚠️نکته "

1️⃣روغن کنجد و خردل بصورت مخلوط نیز برای گوش درد بسیار مؤثر است .

2️⃣پاره شدن پرده ی گوش

پنیر کهنه کوبیده با شیر خانمی که پسر بچه شیر می دهد گرم کرده و در گوش ریخته شود عفونت آن را خشک می کند .

3️⃣قارچ گوش

یک قطره عسل مرغوب در گوش ریخته شود.

4️⃣روزهای اول استفاده از این دارو گوش سنگین تر می شود بعد از مدتی عفونت هایی که خیس خورده بیرون می ریزد و مشکل برطرف می شود.💫💫

🆔 @daroeslami

روش تهیه روغن فیجن . روغن زیتون را روی گیاه سداب بریز و سه الی چهار ساعت روی حرارت غیر مستقیم قرار داد(شعله ی خیلی کم) و صاف کن