2777
2789
عنوان

ایقدر حالم بده

287 بازدید | 37 پست

برج بعدی میخوایم ازدواج کنیم پدر شوهرم فوت شده چهار ماه ده روزش دادن ولی از مادر شوهرم اجازه گرفتیم گفت اشکال نداره

ترو خدا نیاین بگید خوب راست میگن هنوز سال نشده

منم برادرم ۳ماه فوت کرد بود عقد کردیم شخصا اعتقاد دارم میگم باید پشت سر مرده خیر باشه

الان زنگ برادر شوهرم زده نامزدم میگه نه مردم چی میگن ما نمیایم خواهرش گفته نمیشه برین ماه عسل همیطوری برین سر زندگیتون من نه عقد نه نامزدی نه بله برون درسی داشتم از خانواده خودمم مدام خالهام میکن برو ماه عسل عروسی میخوای چیکار من از بچگی خودمو داخل تور عروس تصور کردم یکی نمیاد بگه دردت چیه اصلا تور عروس گرفتی ارایشگاه رفتی ایقد بی فرهنگن مادر شوهرا میبینم برای پسراشون تلاتم اون بر اون بر هستن که چیکار کنن عروسی پسرشون خوب شه خدا رحمت کنه پدر شوهرم خیلی ادم خوبی بود من خیلی دوسش داشتم ولی عقدمون خیلی طولانی شده۶ساله هیچکیم عروسیم نمیاد خیلی بی کسم ایقد غم تو دلمه یه حال بدیم حتی نمیتونم گریه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه با نامزدی بله برون عقد همش میشه ۶سال

من دوتا زن گرفتم دوتاشون ۳سال طول نکشید

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم

۶ سال ؟ چرا اینقدر طول کشید؟

یه عروسی ساده بگیرید لباس عروس بپوش آرایشگاه و آتلیه برو بعدم یه مهمونی کوچیک بده. هر کی اومد ک اومد هر کیم ناز کرد نیمد عروسیت به درک برات مهم نباشه. به حرف کسی اهمیت نده مهم اینه تو دوست داری لباس بپوشی . ولی نمیخواد یه عروسی پر خرج و پر سرو صدا بگیری چون واقعا هم گرونیه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

چقدر از این جمله متنفرم که مردم چی میگن 😏 به درک و جهنم که مردم چی میگن کلا هر جور زندگی کنی این مردم یه چیزی برای گفتن دارن خوب فوت شدن خدا رحمتشون کنه ولی قرار نیست زندگی و آینده خودتو فدای رفتگان بکنی به نظرم اون کاری رو انجام بده که دلت میخواد فردا پشیمون نشی که کاش انجامش میدادم

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار 💞