2777
2789
عنوان

چه حیف شد 😑

89 بازدید | 6 پست

من پارسال تو صرافی دیجیتال اپلیکشن پول داشتم

ولی یادم نبود پاک کرده بودم برنامه رو ...

الان به ذهنم رسید. برم نصب کنم پول بریزم تتر بخرم

دیدم پول تو صرافی دارم

داشتم فکر میکردم اگه اون تتر کرده بودم بود الان سود تپلی کرده بود

کاش به به پول خودمون نگه نمیداشتم ...تبدیل به ارز کرده بودم

الان سود کرده بود خودم خبر نداشتم

البته پول خودمم دیدم تعجب کردم خوشحال شدم 😂

اینم خوب بود

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

چقده الان جسارتا

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
چقده الان جسارتا

چی تتر یا پول من ؟؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی تتر یا پول من ؟؟

پول شما

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
پول شما

۵تومن

البته میدونم تا چیزه ولی خب بااین وضعیت دلار که کشیده بالا

سود خوبی میشد

اون موقع ۶۰تومن بود دلار

حس پیدا کردن پول از تو لباسایی که پارسال جمع کردیم این ورژن جدیدشه😂

دقیقا 😂😂😂