2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

339 بازدید | 3 پست

من دیابت بارداری داشتم اولین ازمایشم قندم۱۰۸بود که دکترم گفت خیلی زیاده واسه بارداری

بهم رژیم داد وخیلی سرسخت دنبالش کردم

مرحله دو ۲۰هفتگی دوباره ازمایش دادم وقندم رسید۱۰۵ودوساعت بعدش هم۱۲۰وبازهم زیاد دکترم گفت انسولین باید بزنی اگه پایین نیاد ومن دوباره رژیم گرفتم بااینکه اشتهام خیلی بیشتر شده بود وبچه هم نیاز به همه مواد غذایی داره من رژیم گرفتم دیشب جواب ازمایش دیابتمو گرفتم ودر عین ناباوری قندم شده بود۸۹ودوساعت بعدش۹۲ومن خیلی خیلی خوشحال بودم که دیگه دیابت ندارم واینکه گفتم وزن بچم بااین رژیمم حتما کم شده که وزنشم تو سونو هفته بیست وهشت ۱۲۰۰بود که اصلا کم نبود

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه افرادی ممکن است درمعرض خطر ابتلا به دیابت بارداری باشند؟

هرخانم بارداری ممکن است به دیابت بارداری مبتلا شود اما این بیماری قندخون در افراد زیرشایع تراست:

اگرشاخص توده بدنی تان بالای 30 است

اگربارداری قبلی داشته اید که دران مبتلا ب دیابت بارداری شده بودید

اگروالدین یا افرادی که باشما نسبت نزدیکی دارند به دیابت مبتلا هستند

هریک ازاین موارد میتواند احتمال ابتلا به دیابت بارداری را افزایش دهد بنابراین اگرهریک ازاین عوامل را درخود مشاهده کردید لازم است به پزشک مراجعه کنید .زمانی که شما درهمان ابتدای بارداری تحت نظر پزشک باشید عوارض دیابت بارداری شما به حداقل خواهد رسید بنابراین جهت تشخیص به موقع بیماری قندخون بارداری لازم است  ازعلائم ان اگاهی کامل داشته باشید

https://drkhaleghinia.com