makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 748 عنوان کات 💔 41 بازدید | 11 پست بچه ها من س ماه کات کردم تو این مدت خیلی حالم بد تو این مدت دوبار برام پست اینا میفرستاد امروز دیدم چنتا دختر فالو کرده از دیشب خیلی گریه کردم تصوراتم ازش به هم خورد ازم خداحافظی نکرد برای همین همش حواسم پیشش بنظرتون چیکار کنم خیلی دوسش دارم - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼ دیروز | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 748 بگو برو بمیررررر گمشووو دوسش دارم فامیلم هستبنظرت بخش پیام بدم بگم که بگه دوسم نداشته و ازم خداحافظی کنه ؟چون نمیتونم ازش دل بکنم - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼
zanemamad عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 106 آره تکلیف خودتو معلوم کن و پروندشو تو ذهنت برای همیشه ببند
makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 748 خیلی سخته ولی سعی کن چکش نکنی نمیتونم بهش فکر نکنم خیلی دوسش دارم سر لجبازی خراب شد💔😞 - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼
makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 748 چرا به کسی فکر میکنی که حتی بهت نگاه هم نمیکنه همش برام پست اینا میفرسته دوبار اومد دنبالم اما من محلش ندادم - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼
zahra248m عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 2034 نمیتونم بهش فکر نکنم خیلی دوسش دارم سر لجبازی خراب شد💔😞 من نمیدونم چرا جدا شدین و تقصیر کی بوده اما اگه اون مقصره و خودش خبری ازت نمیگیره بیخیالش شو
makaron مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 748 من نمیدونم چرا جدا شدین و تقصیر کی بوده اما اگه اون مقصره و خودش خبری ازت نمیگیره بیخیالش شو مقصر بود اون اون گذاشت رفت اما همش دپ اینا بود انگار که من ولش کرده ام دوبار اومد پست فرستاد اما اون باید عذرخواهی میکرد من منتظرش بودم - خدایا ما به دیدن معجزه های تو در لحظههای نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼
zahra248m عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 2034 مقصر بود اون اون گذاشت رفت اما همش دپ اینا بود انگار که من ولش کرده ام دوبار اومد پست فرستاد اما اون ... اگه دوست داری راجبش بگو که چیشده بستگی به شرایط داره که پیام بدی یا نه
محترم23 عضویت: 1405/05/14 تعداد پست: 176 دوسش دارم فامیلم هستبنظرت بخش پیام بدم بگم که بگه دوسم نداشته و ازم خداحافظی کنه ؟چون نمیتونم ازش دل ... اره نزار نو دلت بمونه بهش پیام بده حرفات بهش بگو