2777
2789
عنوان

ادم عمیق

89 بازدید | 8 پست

خیلی از ادمها عمیق نیستن اما فکر میکنند که عمیقا همکاری دارم تو ذهن خودش خیال میکنه مثلا بشه کارمند نمونه الان همه تو اداره براش به به و چه چه میکنند باور کنید این ادم راه هم میره من میفهمم راجب چی داره فکر میکنه انقدر عمیق نیست نمیدونم بعضیها نه تنها پیچیدگی ندارن حتی مززهای سادگی روجلبه جا کردن طرف تو هر جا میره بدن اینکه فکر کنه فقط عصبی میشه و واکنش نشون میده میکه برون گرا عستم خندم میگیره میخام بگم نه عزیزم تو مدیریت احساسات ندار گرا هستی تو انقدر طاذه ای که راحت میشع خوندت تا حالا به همچین ادمهایی برخورد کردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادمها متفاوتن ادمهای عمیق از دور جذابن از درون دارن خودشونو ازار میدن فقطو گاهی ناخواسته اطرافیانشون ...

ببخشید ، چرا همچین نظری راجع به آدمهای عمیق دارید؟

البته آدمهای عمیق دو دسته هستن اونهایی که تفکر عمیق دارن و اونهایی که احساسات عمیق دارن

بعد راجع به خط آخر، اونی که بیشتر حرف بزنه و کمتر فکر کنه واقعا مورد تایید هست براتون؟

ببخشید ، چرا همچین نظری راجع به آدمهای عمیق دارید؟ البته آدمهای عمیق دو دسته هستن اونهایی که تفکر عم ...

من جای اون خانم جواب میدم برای من کسی که بیشتر حرف بزنه وکمار حرف بزنه اصلا مورد تایید نیست متاسفانه بودن با ادمهایی که اصلا تغیبر نمیکنند و دنیارو تنها از بعد خودشون میبینن برای من بسیار سخته جالب اینجاست اینها میخان به من بفهممن که تو درست نمیکی تغیبر برای چی هست ما حداقل ۳۰ سال به بالا هستیم

ببخشید ، چرا همچین نظری راجع به آدمهای عمیق دارید؟ البته آدمهای عمیق دو دسته هستن اونهایی که تفکر عم ...

چون از دید خیلی ها من عمیق و تودار و درونگرام

و تجربه ی خودمو بیان کردم

مورد تایید نیست

زندگی راحت تری دارن حداقل از بعد روانی

چون از دید خیلی ها من عمیق و تودار و درونگرام و تجربه ی خودمو بیان کردم مورد تایید نیست زندگی راحت ت ...

من ادمهای تودار رو دوست دارم خودم تا حدودی هستم و تاحدودی هم نیستم ترکیبی از هردو