2777
2789
عنوان

حاملگی

105 بازدید | 13 پست

من خیلی کم تنبلی تخمدان دارم و پریودیم نامنظم و دردناکه،هفده روز بعد از شروع پریودیم (ببخشید واضح میگم)در حد مالش اعضای خصوصی به هم در حد بیست یا سی ثانیه بود،،،ا....رضا نشد،،) با نامزدم داشتیم

بعدش قرص اورژانسی خوردم ،

الان یه هفته گذشته،زیر دلم بعضی وقتا درد میکنه مثل پریودی ولی پریود نشدم هنوز البته هنوز۲۹روز از شروع پریودی قبلیم گذشته،،

از شدت استرس دارم دیونه میشم یک هفتس هیچی نخوردم زیر چشمام چال افتاده همش کلیپ متخصصای زنان اینستا رو میبینم که میگن بارداری ممکنه بله پیشاب میشه و اینا

دارم میمیرم از استرس چیکار کنم پریود بشم چیکار کنم باردار نباشم؟؟؟

نامزدمه دوس پسرم نیست،

دارم میمیرم از استرس

یک هفته ازش گذشته،

دکترا و کلیپای تو اینستا همش میگن میشه احتمالش زیاده شده هست

من ک نفهمیدم یعنی میگی با اونجاش ب اونجا مالش کزده؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره دقیقا در حد بیست ثانیه قبل از ارضا شدنش

نیس هیچی نترس

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نه بابا نترس اخه میگی اتفاقی نیافتاده که

اخه کلیپ دکترای زنان رو ببین همشون میگن با پیشاب میشه شدهه،تازه من جتی باکره هم هستک یازم میگن شده حتی تو نی نی سایت خیلیا با پیشاب حامله شدن

اخه کلیپ دکترای زنان رو ببین همشون میگن با پیشاب میشه شدهه،تازه من جتی باکره هم هستک یازم میگن شده ح ...

وای نه اصلا همچین چیزی نمیشه شما که دخول نداشتین برو خیالت راحت به زندگیت برس