کسایی هستن که توانایی دارن واقعا هم یسری کارا میکنن اما قادر مطلق فقط خدا از خدا خودش بخواه کمکت کنه زندگی گاهی خیلیییییی سخت میشه طوری که گذشت زمان خیلییییییییی سخت میشه توکل کن بخداااا قرآن بخون
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.
دعا نویس شاید یه مدت کوتاه زندگیتو درست کنه ولی بلایی که بعدش سرت میاد غیر قابل جبرانه تو با این کار تو کار خدا و کائنات دخالت میکنی از من میشنوی خودتو بدبخت نکن بجاش برو قران بخون قانون جذب دربارش تحقیق کن به شدت عالیه
بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹
من تجربه از نزدیک ترن کس زندگیم رو میگم عزیزم بهترین جاها هم رفت ولی اصلا زندگی به گند رفت وقتی اینا ...
چونکه این دعا نویسان موکل دارن موکلاشونم اجنه هستن. ، اون موکل ها هم شیطانی هستن. ، از انرژی آدمیزاد هم تغذیسه میکنن یکی میره پیش اینا شد دفاعی بین خودش و اجنه رو میشکنه اینجوری میان تو زندگیش. واسه همینه بعدش آدم زندگی و حالش بدتر میشه. با وجود اینکه به نیتی که داشته میرسه. ولی به قیمت نابودی زندگیش
دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
چونکه این دعا نویسان موکل دارن موکلاشونم اجنه هستن. ، اون موکل ها هم شیطانی هستن. ، از انرژی آدمیزاد ...
دقیقا واقعا هر چیزی رو به خدا باید سپرد انسان ذاتا عجول هست و اون صبر و باور رو نداره که میشه به همین دلیل دنبال راه میانبر اما خب هر میانبری هم خوب نیست...