2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول خودمو دوست داشتم..نمیدونم ذاتیه..البته خانوادمم خوب بودن و حمایتگر. اعتماد بنفسم باعث شد بعد از تحصیل سریع توی شرکت خوب کار کنم..خود کار کردن هم باز بهم اعتماد بنفس داد.. هم وجهه ی اجتماعیش هم استقلال مالیش.. کلا استقلال مالی داشتن باعث میشه شرایطت خیلی بهتر بشه

از اول خودمو دوست داشتم..نمیدونم ذاتیه..البته خانوادمم خوب بودن و حمایتگر. اعتماد بنفسم باعث شد بعد ...

دقیقا مثل یه چرخه است

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
از اول خودمو دوست داشتم..نمیدونم ذاتیه..البته خانوادمم خوب بودن و حمایتگر. اعتماد بنفسم باعث شد بعد ...

ولی عزت نفس و اعتماد به نفس با هم فرق دارن

خیلیا اعتماد به نفس دارن ولی عزت نفس ندارن،خیلیام عزت نفس دارن ولی اعتماد به نفس نه

اینکه دوتاش با هم باشه خیلی خوبه

گر به صد منزل فراق افتد میان ما و دوست...همچنانش در میان جان شیرین منزل است❤️🔥

ولی عزت نفس و اعتماد به نفس با هم فرق دارنخیلیا اعتماد به نفس دارن ولی عزت نفس ندارن،خیلیام عزت نفس ...

میدونستی تمام زندگی یه آدم به عزت نفسشه و اعتماد به نفس

ولی عزت نفس و اعتماد به نفس با هم فرق دارنخیلیا اعتماد به نفس دارن ولی عزت نفس ندارن،خیلیام عزت نفس ...

کلا اگه یذره اعتماد بنفس داشته باشی و توی جامعه کار کنی دوتاش با هم رو میتونی تقویت کنی.. کلا بنظرم عوامل محیطی بیشترین تاثیر رو داره

تو ازدواجت چی؟

خیلی ازدواج خوبی داشتم..هم همسرم بهم احترام میذاره هم خانوادش..منم خیلی احترام میذارم..من قبل از ازدواجم توی یه شهر دیگه هم درس خوندم بعدش همونجا خونه کرایه کردم و کار میکردم و همونجام با همسرم اشنا شدم..همین پیشینه باعث شد دید خوبی نسبت بهم داشته باشه و منو دست کم و پایین نگاه نکنه..

کلا اگه یذره اعتماد بنفس داشته باشی و توی جامعه کار کنی دوتاش با هم رو میتونی تقویت کنی.. کلا بنظرم ...

عزت نفس بیشتر درونیه،اعتماد به نفس بیشتر با شرایط محیطی سر کار داره

مثلا من میتونم ادم بسیار با اعتماد به نفسی باشم و راحت تو همایشهای چند هزار نفری سخنرانی کنم ولی به شدت حسود و مقایسه گر باشم

گر به صد منزل فراق افتد میان ما و دوست...همچنانش در میان جان شیرین منزل است❤️🔥