2777
2789
عنوان

تکونای نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 52 پست
فدات خوبه..نیلو دختر من بر عکس😑😑فوتبال بازی میکنه هااا..باباش که دست میذاره یهو استپ میکنه😑😑 حا ...

وای خدااااا فداش بشم عزیزم.پسرمن که هنوز سکسکه نکرده یا کرده ومن نفهمیدم چطوریه؟؟؟.ولیپسر من باباباش پایه اس😏😏

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ۲۴ هستم....هر لحظه یه جا حس میکنم حباب ترکیده من مثل ترکیدن حباب حس میکنم...شما هر ساعت حس میکنی؟ من هر ساعت حس نمیکنم ولی هر روز حس میکنم مثل اول صبح

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
وای خدااااا فداش بشم عزیزم.پسرمن که هنوز سکسکه نکرده یا کرده ومن نفهمیدم چطوریه؟؟؟.ولیپسر من باباباش ...

من از هفته ۲۷ متوجه شدم..یه چیزی مثل نبضه..از نبض قویتر.حالت ریتمیک داره..یعنی پشت سرهم میزنه بصورت مرتب..مثل صدای قلب که مرتب میزنه..انشالله زود تجربه ش کنی😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با اجازه استارتر خانما من تکونای نی نی رو حس میکنم ولی یه روز هست،دو روز نیست و این خیلی نگرانم میک ...

اوووه الان خیلی زوده😥😥😥😥۲۸ هفته به بعد مهمه اینا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من تو ۲۴ هستم....هر لحظه یه جا حس میکنم حباب ترکیده من مثل ترکیدن حباب حس میکنم...شما هر ساعت حس میک ...

هفته ت بالا نیست..شاید اصلا یه روزایی حس نکنی هیچ تکونی که عادیه

اخي چه حس خوبي🙂

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
من از هفته ۲۷ متوجه شدم..یه چیزی مثل نبضه..از نبض قویتر.حالت ریتمیک داره..یعنی پشت سرهم میزنه بصورت ...

ووووووی ای جاننننن😍😍😍😍😍گیسو اگر این مدلی باشه گمونم دوسه باری حس کردم.ولی میگن زوده از۳۰ هفته به بعد بیشترحس میشه.وای دل تو دلم نیست زودبشه نه ماه😍😍😍😍😍

با اجازه استارتر خانما من تکونای نی نی رو حس میکنم ولی یه روز هست،دو روز نیست و این خیلی نگرانم میک ...

خواهش میکنم...نه نگران نباش مام ایناروردکردیم ومدیم وزنده شدیم ازنگرانی ولی طبیعیه ان شاالله به مرورکه هفته هات میره بالاتکوناشوبیشترحس میکنی

ووووووی ای جاننننن😍😍😍😍😍گیسو اگر این مدلی باشه گمونم دوسه باری حس کردم.ولی میگن زوده از۳۰ هفته ب ...

من ۲۷ حس کردم..بعد از آمپولای ریه😍😍😍انشالله بسلامت سپری میشه😍

من ۲۷ حس کردم..بعد از آمپولای ریه😍😍😍انشالله بسلامت سپری میشه😍

عزیزم.انشاالله.امپول ریه چرا؟؟؟به من ندادن که😭