2777
2789
عنوان

تکونای نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 52 پست
الان هفته حاملگیمون مثل همه من وشما...شمام همین جوری هستین حرکاتشورومثانه حس میکنی

نمیدونم اینجا میشه مثانه یا میشه یه جاس کوفتی دیگه😭😭فقط میدونم که این وروجک تا موقع به دنیا اومذنش میخواد منو خفه کنه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای گیسو.دارم میمیرم.همش اخساس میکنم داره تو واژن لگد میزنه😭میگم نکنه زود زایمان کنم بشهزایمان زود ...

نهههه دیوونه😂😊منم اولاش همه ش اونجوری ..الان بیشتر زیر سینه و تو پهلوم میزنه..گاهی هم رو مثانه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نهههه دیوونه😂😊منم اولاش همه ش اونجوری ..الان بیشتر زیر سینه و تو پهلوم میزنه..گاهی هم رو مثانه

اوووف.امیدوارم چیزی نباشه.وگرنه من میمیرم😭😭

اوووف.امیدوارم چیزی نباشه.وگرنه من میمیرم😭😭

نه بابا‌.اصلا فکر نکن به حرکاتش..بذار راحت باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بچه ها منم حرکت و ضربه اش رو متوجه میشم ولی اصلا نمیفهمم خودش کجای شکممه یه سوال به صدا باید عکس ال ...

والله مال من به صداعکس العمل نشون نمیده زیادفقط وقتی سیرم زیادتکون میخوره

بچه ها منم حرکت و ضربه اش رو متوجه میشم ولی اصلا نمیفهمم خودش کجای شکممه یه سوال به صدا باید عکس ال ...

والا نی نی من داره تکون میخوره واسش قرآن که میذارم سکوت میکنه...ولی مثلا دیروز که واسش گذاشتم برعکس خیلی تکون میخورد..کلا زوم نکن رو اینچیزا..هر بچه ای یه مدله

نه بابا‌.اصلا فکر نکن به حرکاتش..بذار راحت باشه

باشه😍😍😍دخمل گلت خوبه گیسو؟نی نی من که وقتی باباشباهاش حرف بزنه و دستش روشکمم بچرخه هرجا باباش دستش بره زیر دست باباش میلوله😏😏اما من دست بزارم شکمم دیگه تکپن نمیخوره

چقدر سخته روزی هزار تا چیز هست که باید فکر کنی طبیعی یه یا نه 🤔🤔🤔🤔

آره بخداولی خدابزرگه فقط امیدمون به خودش باشه ان شاالله مواظب نی نی هامون هست خودش داده خودشم حفظ میکنه

باشه😍😍😍دخمل گلت خوبه گیسو؟نی نی من که وقتی باباشباهاش حرف بزنه و دستش روشکمم بچرخه هرجا باباش دست ...

فدات خوبه..نیلو دختر من بر عکس😑😑فوتبال بازی میکنه هااا..باباش که دست میذاره یهو استپ میکنه😑😑

حالا اینبار شوهرم اومده بود دیدنم دست گذاشت لگد زد واسش..سکسکه هم کرد😍😍آرزو به دل نموندم😆😆

چقدر سخته روزی هزار تا چیز هست که باید فکر کنی طبیعی یه یا نه 🤔🤔🤔🤔

همه چی تو بارداری طبیعیه😂😂