2777
2789
عنوان

سرطان روده

97 بازدید | 16 پست

سلام دوستان آیا کسی هست از اطرافیانش به دلیل سرطان روده ،کل روده بزرگ را بردارند

از نزدیکان ما دچار التهاب روده طولانی مدت بود تحت کنترل دارو و دکتر گوارش ولی به صورت ناگهانی ۴ سال پیش در ناحیه ای از روده توده مشاهده شد قسمتی از روده بزرگ برداشته شد و بعداز ۴ سال توده ای از نظر ساختاری مشابه توده قبلی در جای دیگر روده تولید شده دکتر جراح گفتن با دکتر آنکولوژی صحبت کنید احتمالا یا قسمتی را حذف میکنم یا کل روده بزرگ را حذف می کنم چون دوبار عود سرطان داشته ولی فعلا نوع جراحی را بعداز درمان دوره ای آنکولوژی موکول کرد

دوستان کسی هست همدرد ما باشه از راهنمایی شان استفاده کنیم

حتی اگر کل روده رو هم بردارن میتونه به زندگی عادی برگرده تا حدودی ،، عموی منم داشت یه قسمتی رو برداشتن و یه چند ماه اذیت شد ولی الان حالش خوبه

یه بلاگر بود تو اینستا کل رودشو برداشته بودن و خودشم میگفت مشکلی نداره دیگه الان

حتی اگر کل روده رو هم بردارن میتونه به زندگی عادی برگرده تا حدودی ،، عموی منم داشت یه قسمتی رو برداش ...

من خودم کلا به تغذیه بیمار میرسیدم کلا غذای خانگی اصلا فست وفود و قهوه و مواد غذایی مضر روده نداشتیم نمیدونم چرا این طوری شد باز عود کرد به نظرم روده بزرگ مستعد تولید توده شده ازنوع بدخیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم کلا به تغذیه بیمار میرسیدم کلا غذای خانگی اصلا فست وفود و قهوه و مواد غذایی مضر روده نداشتیم ...

عموی شما هم بیماری زمینه ای مثل التهاب مزمن روده داشتن یا ناگهانی روده رو عمل کردن

من خودم کلا به تغذیه بیمار میرسیدم کلا غذای خانگی اصلا فست وفود و قهوه و مواد غذایی مضر روده نداشتیم ...

اره حتی یه خطا هنگام تشکیل ژن میتونه باعث بشه ، تغدیه هم مهمه اما فقط یه مورد هست

اره حتی یه خطا هنگام تشکیل ژن میتونه باعث بشه ، تغدیه هم مهمه اما فقط یه مورد هست

ببخشید ما دیروز رفتیم دکتر فلوشیب کلورکتال گفت چرا در عمل قبلی دکتر جراح کل کولون را حذف نکرده باید حذف میکرد کیسه میزاشت نمیدونم عمل اشتباه بود که باز سرطان عود کرده

دکتر ما گفت وقتی بقیه روده سالم هست میخاهم بیمارم با عضو حیاتی خودش با کیفیت زندگی کنه چون در ناحیه سیگموئید کولون هست برداشتن قسمتی از روده صلاحه مادر ما هم ۵ سال وضعش عالی بود اصلا مشخص نبود عمل کرده مثل آدم عادی زندگی میکرد دستشویی میرفت

یه مشکل خانوادگی پیش اومد دچار استرس شدید شد بعد در چکاپ ماهیانه تومور مارکر با افزایش ظاهر شد

حالا گیج شدیم نمیدونیم دکتر جراح خودمون بریم

یا جراح دیگه

اول یه دکتر خوب پیدا کنید

سرچ کنید نظراتا بخونید راجب دکتر

بعضی دکترا واقعا دلسوزن

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

چکاپ ماهیانه فقط ازمایش خون بوده

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

ببخشید ما دیروز رفتیم دکتر فلوشیب کلورکتال گفت چرا در عمل قبلی دکتر جراح کل کولون را حذف نکرده باید ...

عموی من با اینکه بخشی از رودشون رو برداشتن اما کیسه وصل کردن بازم ،، دکترشون وحید حسینی متخصص گوارش بود ،، البته شیراز ،، راضی بودن خداروشکر