2777
2789
عنوان

اعتقاد عجیب

366 بازدید | 40 پست

بچه ها مسخرست ولی من خجالت میکشم مامانم اینستا نمیریزه فقطم اینستا نیست کلا دشمن هرچی برنامه خارجیه🥲

همه خاله هام دارن اونام همش مسخره میکنن مامانمو که تو فضای بسته نگه میداره خودشو

و اینم هست که اپی که الان دارن شستشو ذهنیش میدن .....

درحدی که بهم گفته شیرمو حلالت نمیکنم از هوش مصنوعی استفاده کنی یا سوال بپرسی ازش

اصلا یه سری کانال ایتا داره اونا یه مطالب چرت و پرتی میزارن هی مامانم برامم میفرسته قشنگ روبه زوال عقلی میبرن میترسمم مامانم دیونه شه

مثلا الانن نمیزاره حموم بدون لباس زیر بریم میگه اون کاناله گفته بالباس زیر برید😐😐

خاله هات از اونور بودم افتادن .مامانت از اینور بوم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه عجیب!

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

حالا با بقیه حرفاشون کاری ندارم بلاخره نسل گذشته هستن...

اما توصیه من بهت اینه اینستارو نصب نکن

از چیزی هم عقب نمیمونی نترس!

نهایت از خوشتیپ و بده شیش و... چهارتا چیز اینجوری عقب بیوفتی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مامان منم این جوری بود

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خب اینستا کلا فضاش از نظر خیلی از اساتید دیگه هم مخربه مگه ازش درآمد کسب کنی

برا من خیلی خوب بوده هم ازش استایل یاد گرفتم هم زبان انگلیسی کلی روانشناسم هستن میان رایگان حرف میزنن هیچوقت نفهمیدم میگن مخربه کجاشه

من هم اینستا ندارم، چون نمی خوام وقتم را در سوشیال مدیا هدر یدم. همه اطرافیانم کم و بیش اینستا دارند، حتی مادرم. ولی تا الان هیچکدوم نگفته چرا من ندارم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم