2777
2789
عنوان

دیشب دیر اومد زنگ زدم پلیس صورتجلسه کرد.

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه خواستگار داشتم ماشین مدل بالا خرید ... بعضی ها به چیزی برسن دیکه خدا رو هم بنده نیستن. خواست ...

يسريا عشق ماشينن

دايى شوهر من پنجاه و خورده سالشه

بعد يكسره ماشين عوض مى كنه

اونم چه رنگايى

قرمز 

آبى 

یا خدا.مگه ماشینش چی بود؟    

نزدیک هفتاد میلیون خریده بود دو سال پیش نمیدونم چی بود . در حالی که ماشین گرون قیمیتیم نبود ولی برای اون شده بود وسیله افاده خودش و مادرش _ منم تا دیدم اینجوریه اصلا ازش نپرسیدم چی خریدی فقط گفتم انقدر پول دادم

اهان حتما باید مثل بعضیا تشویقش کنم که طلاق بگیره؟اره؟

خب اینی که میگی ربطش به" شماها عقل ندارین" چیه

🤔🤔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نزدیک هفتاد میلیون خریده بود دو سال پیش نمیدونم چی بود . در حالی که ماشین گرون قیمیتیم نبود ولی برای ...

چه تازه به دوران رسیده بوده،بیچاره دلم براش سوخت  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

اصولا کسی که یهو از پایین میاد بالا یهو به پول میرسه اینجوری بی جنبه بازی درمیاره 

وگرنه کسی ک از اول داشته اینطوری از خود بی خود نمیشه

وقتی دیدی جنبه نداره چرا گذاشتی بخره؟

یبار قبلا برای این کاراش اومده تعهد محضری داده که دیر نیاد خونه رفیق بازی نکنه.... زرتی زنگ نزدم... ...

ببخشيدا ولى زندگياى اينجورى ديگه بدرد نمى خوره وقتى پليس خبر كنى و حد و مرزا از بين بره

اصلا درك نمى كنم زن و شوهر باهم رابطشون جورى باشه كه پليس بياد پادرميونى

ديگه اون چه زندگى ميشه آخه

چون بچه دارى بخاطر اون مجبورى تحمل كنى

نميدونسم 😐

ما زنا تو این جامعه حق و حقوقی نداریم همون یذره هم داریم ازش بی خبریم و این مردا بیچارمون کردن.... پلیسه گفت من صورتجلسه می کنم ولی ایندفعه رو ندید بگیر....این صورتجلسه ها بعدا تو دادگاه نشون میده که این اقا اهل زندگی نبوده... بهش گفتم از این به بعد پی رفیق بازی باشی همینه چون با التماس و خواهش و کارای زنونه نتونستم رفیق بازی و خیانت و... از سر تو بندازم...