2777
2789
عنوان

دیشب دیر اومد زنگ زدم پلیس صورتجلسه کرد.

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 129 پست
دستت درد نکنه . تحمل بسه چوب تو ... کن. تا کی ما زنها باید زجر بکشیم. منم مثل شما زمانی که لازم باشه ...

اره به خدا.... بریدم دیگه... ولی شوهر من هر چی دمشو می چینم فرداش در میاره اونم بلندتر... 

اتفاقا تو نمیشناسی زنارو بعضیاشون با همین حرفا طلاق میگیرن.طلاقم نگیرن زندگیشون از درون از هم میپاشه ...

شما فقط می خوای مخالف باشی نمی دونی به چه طریقی فقط می خوای مخالف باشی....‌من به یه نفر دیگه که مثل شما بود هم چند وقت پیش همینجا گفتم که اگه یکم از روانشناسی خانوما سر در بیارین و کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو خونده باشی اونجا گفته زنها به دنبال درددل کردنشون هیچگاه به دنبال راه حل نیستن اونها همیشه خودشون راه حل رو پیدا می کنن و تنها هدف زنها از حرف زدن با دیگران تخلیه انرژی و احساسشونه.... جالبه که جنس زن خستی و این رو نمی دونی.... من از شما راه حل نخواستم خودم هم می دونممشاور بیرون هست.... خواستم با دوستام دردل کنم و شما هم اگه این مسایل ناراحتت می کنه وقتی عنوان تاپیک من کاملا واضح و روشنه خب نیا.... اینطوری انرژی منفی هم نمی گیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چرت وپرتا چیه میگی تو.با این اوصاف پس اگه زنم تو زندگی خوش نبود بره بیرون خونه دنبال خوشگذرانی.ه ...

خییییلی خوب گفتی عالی بود دقیقا این اقا بزرگتر هم نداره...من باید برای رفتن تا سر کوچه هم از شوهرم اجازه بگیرم... همش میگه باید خونه رو شاد کنی برای من... خب وقتی شادی رو از روح من گرفته وقتی نصف شب میاد خونه وقتی مچشو می گیرم وقتی همش  دنبال حرف خواهر مادرشه من انرژی واسم می مونه که خونه رو براش شاد کنم

خییییلی خوب گفتی عالی بود دقیقا این اقا بزرگتر هم نداره...من باید برای رفتن تا سر کوچه هم از شوهرم ا ...

ماخانوما تو این مملکت زن ستیز به اندازه کافی بی پناه هستیم وبهمون ظلم میشه....من تا حالا تو عمرم ندیدم  که مردا تو جمع یا درکل علیه هم ودردفاع از زنها صحبت کنن.هدفم اینه ما زنها هم یاد بگیریم متحد باشیم ودر هر صورت از هم دفاع کنیم.از مردها قانون وشرع و عرف به اندازه کافی حمایت میشه.من میگم اگه زن خیانت کنه بده مرد خیانت کنه خیلی بدتره چون زن امکان ازدواج نداره واسیر دست مرده اما مرد امکان ازدواج داره ولی بازم می ره دنبال خراب بازی.....خانوما اتحاد لد فن💪

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم
ماخانوما تو این مملکت زن ستیز به اندازه کافی بی پناه هستیم وبهمون ظلم میشه....من تا حالا تو عمرم ندی ...

من هم همیشه طرف زنا هستم.... 

شوهرم دهنش بتزه همش میگه فلان زن خرابه فلان زن هرزست.... هر موقع این حرفارو بزنه برمی گردم بهش میگم اون اگه هرزه هم باشه انگشت کوچیکه تو هم نیست... 

شما فقط می خوای مخالف باشی نمی دونی به چه طریقی فقط می خوای مخالف باشی....‌من به یه نفر دیگه که مثل ...

من انرژی منفی نمیگیرم عزیزم شما انرژی منفی میگیری.شما هم مثل دیگران متوجه منظورم نمیشی و اصلا مهم نیست چون من بعنوان یه زن سعی کردم منظورمو بفهمونم اما نشد

موضوع شما زندگی شما ربطی به من نداره که بخوام ازش انرژی منفی بگیرم فقط اینو بدون که به کسای دیگه هم ربطی نداره!زندگیه شماست عزیزم میتونی هر کاری باهاش بکنی طرز تفکرات هم با هم فرق داره 

شما شاید ترجیح بدی مشکلتو همه بدونن و اجازه ی نظر دادن تو زندگیت و بهشون میدی درست مثل این میمونه که تو خیابون راه بری مشکلتو بنویسی رو یه کاغذه بزرگ و اجازه بدی هرکی رد میشه درباره ت نظر بده.این طرز فکره منه که اجازه ندم کسی به مشکلم دامن بزنه.شما شاید فرق داری دوست داری همه بدونن‌ و شما هم نظر همه رو بدونی.

شما مثلا فک کن شوهره من عجول باشه بیام اینجا بنویسم شوهرم تو همه ی کارا عجله میکنه میخوام حاضر بشم غر میزنه جایی میریم میگه سریع خرید کلا رو اعصابه بعد بیان به من یکی بگه وای چه اخلاق گندی مردا همه همینن.اون یکی بگه شوهره منم همینطوری بود چندبار بچزونیش حالیش میشه.یکی دیگه بگه بهش محل نده هرچقد غر زد تو بیشتر لفت بده حاضر شدنتو.یکی بیاد بگه واااای چه بد شوهره من هرچقدر هم طول بکشه بهم چیزی نمیگه.

خب من بعنوان آدمی که این موضوع رو مطرح کردم هرچقدر هم نخوام به این حرفا گوش بدم بازم وقتی شوهرم غر بزنه ناخودآگاه یاد این حرفا میفتم لج میکنم باهاش چون همه میگن این راه جواب داده کم کم میشم مثل دیگران یه زندگی که فقط توش لج و لجبازیه و تهش هم یا طلاقه محضریه یا طلاقه عاطفی.یاد نمیگیرم که منم اخلاقای بدی دارم که شوهرم تحمل میکنه یاد نمیگیرم که همه مردا مثل هم نیستن یاد نمیگیرم که باید مشکلمو حل کنم نه اینکه همه چیو بهم بزنم اصلا شاید باید خیلی سریع جدا شم چون مشکلم روز به روز‌بدتر میشه اما نمیدونم دارم چیکار میکنم.من میگم مشاور چون مشاور همه چیز و برات روشن میکنه حرفای خاله زنکی نمیزنه‌

من اگه حرفی میزنم بخاطر شما و خانومایی‌ که زندگیشون و اینجا تعریف میکنن میگم وگرنه خود من نه کلمه ای از زندگیم میگم اینجا نه حرف و نظر کسی برام اهمیت داره و نه این چیزا روم تاثیر میزاره

دخالته اما شما هم اگه مشکلتون تا این حد که میگید حاده و شوهرتون تا این حد غیراخلاقی عمل میکنه‌ فک نکنم درد دل واستون کاری کنه.کتاب رو خوندم اما حتی اگه درد دل هم بخوام بکنم ترجیح میدم با کسایی درد دل کنم که از ته دل دوسم داشته باشن و حرفام براشون مهم باشه و واقعا کمکم‌ کنن اما بازم میگم آدما خیلی با هم‌ فرق دارن

ازتون هم معذرت میخوام اگه حس کردید من فقط میخوام مخالفت کنم من فقط میخواستم کمک کنم.موفق باشید ایشالا مشکلتون رو حل کنن و خوشبخت بشید.روز خوش

Hold on God knows what he's doing
خییییلی خوب گفتی عالی بود دقیقا این اقا بزرگتر هم نداره...من باید برای رفتن تا سر کوچه هم از شوهرم ا ...

دقیقا شوهر منم میگفت تو باید حال منو خوب کنی

والا آدم از شب تا صب هزار بار حال خودش دچار نوسان میشه. خیلی زرنگ باشم حال خودمو خوب نگه میدارم نه اینکه هی بیام حال بد اونو ک خیلی وقتا نمیدونستم علتش چیه خوب کنم 

نخیر همه هم همجنس نیستن خیلیاشون مرد هستن شما دقت کن میفهمی.بعدشم شما حرفه منو اصلا نمیفهمی مقاومت م ...

من مطلقه نیستم زندگی خوبی هم دارم ولی خیلی غلط کردی میگی ی مشت مطلقه تو ی مریض روانی هستی 

من انرژی منفی نمیگیرم عزیزم شما انرژی منفی میگیری.شما هم مثل دیگران متوجه منظورم نمیشی و اصلا مهم نی ...

مثل اینکه خیلی نفست از جای گرم درمیاد خانم ، برو تاپیکهای قبلی این خانم رو بخون ببینم اگه جای ایشون بودی هم باز همینطور رفتار میکردی ، صد در صد ایشون هم خودشون میدونن که بزرگترین اشتباهشون بعد از یک ازدواج کورکورانه بچه دارشدنشون بوده ، اما خانم محترم فشارهای روحی سخت و پی در پی باعث اسیبهای جدی روحی میشن و دیگه نوع تصمیم گیریها فرق میکنه ، این خانم باید فکری کنه که بچش رو بتونه از منجلاب اخلاقی نجات بده حالا به هر طریقی که امکانش هست ، من هم مطلقه نیستم ولی حرف شما خیلی بی ادبیه یعنی چی یک مشت مطلقه ؟!!!! بترس از روزی که خدای نکرده برای خودت پیش بیاد ، خدا اون روز رو نیاره 

مثل اینکه خیلی نفست از جای گرم درمیاد خانم ، برو تاپیکهای قبلی این خانم رو بخون ببینم اگه جای ایشون ...

یه مشت مطلقه یعنی یه عده مطلقه.هیچ حرفه بدی هم نزدم کسی که طلاق گرفته هیچوقت یه نفر و به زندگی کردن تشویق نمیکنه.لازم نیست من چیزی رو به شما ثابت کنم.کسی که میاد خصوصی ترین چیزای زندگیشو اینجا مینویسه باید آمادگی هر کامنتی رو داشته باشه.من نظرم و گفتم همونطور که خیلیا تشویق کردن ایشونو.من نظرم این بود الان هم همینه شما چرا بهت بر خورده؟؟؟یه مشت مطلقه چه حرفه زشتیه که حالا به شما متاهلا برخورده؟؟؟فحش دادم مگه؟

Hold on God knows what he's doing