من انرژی منفی نمیگیرم عزیزم شما انرژی منفی میگیری.شما هم مثل دیگران متوجه منظورم نمیشی و اصلا مهم نیست چون من بعنوان یه زن سعی کردم منظورمو بفهمونم اما نشد
موضوع شما زندگی شما ربطی به من نداره که بخوام ازش انرژی منفی بگیرم فقط اینو بدون که به کسای دیگه هم ربطی نداره!زندگیه شماست عزیزم میتونی هر کاری باهاش بکنی طرز تفکرات هم با هم فرق داره
شما شاید ترجیح بدی مشکلتو همه بدونن و اجازه ی نظر دادن تو زندگیت و بهشون میدی درست مثل این میمونه که تو خیابون راه بری مشکلتو بنویسی رو یه کاغذه بزرگ و اجازه بدی هرکی رد میشه درباره ت نظر بده.این طرز فکره منه که اجازه ندم کسی به مشکلم دامن بزنه.شما شاید فرق داری دوست داری همه بدونن و شما هم نظر همه رو بدونی.
شما مثلا فک کن شوهره من عجول باشه بیام اینجا بنویسم شوهرم تو همه ی کارا عجله میکنه میخوام حاضر بشم غر میزنه جایی میریم میگه سریع خرید کلا رو اعصابه بعد بیان به من یکی بگه وای چه اخلاق گندی مردا همه همینن.اون یکی بگه شوهره منم همینطوری بود چندبار بچزونیش حالیش میشه.یکی دیگه بگه بهش محل نده هرچقد غر زد تو بیشتر لفت بده حاضر شدنتو.یکی بیاد بگه واااای چه بد شوهره من هرچقدر هم طول بکشه بهم چیزی نمیگه.
خب من بعنوان آدمی که این موضوع رو مطرح کردم هرچقدر هم نخوام به این حرفا گوش بدم بازم وقتی شوهرم غر بزنه ناخودآگاه یاد این حرفا میفتم لج میکنم باهاش چون همه میگن این راه جواب داده کم کم میشم مثل دیگران یه زندگی که فقط توش لج و لجبازیه و تهش هم یا طلاقه محضریه یا طلاقه عاطفی.یاد نمیگیرم که منم اخلاقای بدی دارم که شوهرم تحمل میکنه یاد نمیگیرم که همه مردا مثل هم نیستن یاد نمیگیرم که باید مشکلمو حل کنم نه اینکه همه چیو بهم بزنم اصلا شاید باید خیلی سریع جدا شم چون مشکلم روز به روزبدتر میشه اما نمیدونم دارم چیکار میکنم.من میگم مشاور چون مشاور همه چیز و برات روشن میکنه حرفای خاله زنکی نمیزنه
من اگه حرفی میزنم بخاطر شما و خانومایی که زندگیشون و اینجا تعریف میکنن میگم وگرنه خود من نه کلمه ای از زندگیم میگم اینجا نه حرف و نظر کسی برام اهمیت داره و نه این چیزا روم تاثیر میزاره
دخالته اما شما هم اگه مشکلتون تا این حد که میگید حاده و شوهرتون تا این حد غیراخلاقی عمل میکنه فک نکنم درد دل واستون کاری کنه.کتاب رو خوندم اما حتی اگه درد دل هم بخوام بکنم ترجیح میدم با کسایی درد دل کنم که از ته دل دوسم داشته باشن و حرفام براشون مهم باشه و واقعا کمکم کنن اما بازم میگم آدما خیلی با هم فرق دارن
ازتون هم معذرت میخوام اگه حس کردید من فقط میخوام مخالفت کنم من فقط میخواستم کمک کنم.موفق باشید ایشالا مشکلتون رو حل کنن و خوشبخت بشید.روز خوش