2777
2789
عنوان

این مرد

98 بازدید | 18 پست

با مردی که اوایل ازدواج نزول میگرفت معتاد سایت شرطبندی بود درحد مجازی تاجای که فهمیدم خیانت کرده ن ماشین داره ن خونه یه دختر چهار ساله داریم. الان دیدم موعد تخلیه خونمونه ۱۰۰تومن پول پیش رو که وام گرفته داده برادرش که وضعش توپه. ولی تو شرکت چندین ساله کارگرع ادامه میدین ؟روحم داغون شده جای ندارم برم پناهی ندارم میترسم از آینده و تنعایشش میشه جداشد یا بسوزم ؟ اخلاقش هم با من بده فقط خیلی تو جمع بی احترامی میکنه بم هنوزم چشمش به عشق محرذیشع ک شوهر کرده و بهش ندادنش چیکارکنم

خدابزرگه اگر الان نری 10،سال،دیگ باید بری

تنهایی سخت نیست اتفاقا بهترازبودن با همچین ادمیه هیچکس از تنهایی نمرده

ولی خیلیا از بودن با کسیک انسان نیست و ادم زندگیشون،نیست، مردن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدابزرگه اگر الان نری 10،سال،دیگ باید بری تنهایی سخت نیست اتفاقا بهترازبودن با همچین ادمیه هیچکس از ...

حال روحیمم خرابه دخترم گناه داره نمیدونم چیکارکنم بمونم خودم دق مرگ میشم برم بچم نابود میسع

حال روحیمم خرابه دخترم گناه داره نمیدونم چیکارکنم بمونم خودم دق مرگ میشم برم بچم نابود میسع

بهترین کاری ک باید بکنی رو بکن همچی اولاش سخته

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

این ها رو قبل ازدواج نمیدونستین؟

یا گفتین درست میشه حتما ... خب چرا قبل ازدواج دقت نمیکنین این همه مشکلات داشته . یکی اش کافی بود برای ازدواج نکردن .

بعد که فهمیدین اینجوریه چرا بچه دار شدین قبلش جدا میشدین .

بنظرم باید زودتر اقدام میکردین.

این ها رو قبل ازدواج نمیدونستین؟ یا گفتین درست میشه حتما ... خب چرا قبل ازدواج دقت نمیکنین این همه م ...

موقعی که اومد خواستگاریم اینقدر پسر خوبی بود و خاستگاریمون سنتی بود شوهرم شهر دیگ بود مجردی زندگی میکرد میگف فقط میخام زندگی کنم گفتم دنبال ارامشع حتما هیچی نداشت گفتم باهم میسازیم طوری نی عروسی نخواستم بهش فشار نیاد یک عقذ گرفتیم تو تالار ساده ساده با۲۰۰نفر آدم شیرینی دادیم همه چی خوب بود بعد چندماه نزولش افتاد بیرون تو خانوادمون کسی حق طلاق ندارع پدر مادرم بشدت ادمایین ک همش بزن بزن دارن تو خونشون فحشای رکیک میدن بهم دیگ فرار کردم بیام اینجا به آرامش برسم بعد چند سال خیانتشو دیدم

موقعی که اومد خواستگاریم اینقدر پسر خوبی بود و خاستگاریمون سنتی بود شوهرم شهر دیگ بود مجردی زندگی می ...

درسته متاسفانه یکی از علت های این مشکلات بخاطر درگیری های داخل خانواده است و فرار از اونا .

من توی کلینیکی کار میکنم که مشاوره این چیزا هست که خودم هم اموزش میبینم و صحبت میکنم . شما تنها نیستید بشدت این موارد زیاد شده .

علت هاش هم اکثرا اقتصادیه و خراب شدن فرهنگ جامعه .

اعتیاد خیانت فقر خشونت و ....

سعی کنید باحاشون صحبت کنید زیاد و فکرشو مشغول کنید . البته اعتیاد رو تو الویت بزارید که حل بشه . با مراجعه به پزشک و مشاور و ..