2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیر

محجبه یعنی حجاب کامل

حجاب کاملم یعنی چادر

درکل معنای محجبه فقط داشتن حجاب ساده نیست رعایت حد حجابیه ک گفته شده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

پوششم جلوی مهمون همینه . ولی توی خیابون دوست ندارم یکی از ملاکای حجاب اینه که اصطلاحا لباس شهرت نشه یعنی عجیب نباشه که مردم توجهشون جلب بشه وراندازت کنن هنوز با مانتو میرم بیرون حتی عبا عربی که میپوشم گاهی محرما حس میکنم نگاه دیگران رو و دوست ندارم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بله محجبه حساب میشه. برای بیرون رفتن یا مراسم؟

خانما توروخدا تاپیک اخرم ک فقط یک کامنت داره رو گزارش بزنید لطفا اگه زدین لایک کنید دعاتون کنم🥲❤️

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

حجاب یعنی پوششی که اندام شمارو کامل بپوشونه و جلب توجه نداشته باشه

این شومیز و دامنی که میگید بستگی داره

مثلا اگر شومیز و بذاری داخل دامن سایز کمر کامل مشخص میشه...

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بله

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

خیرمحجبه یعنی حجاب کاملحجاب کاملم یعنی چادر درکل معنای محجبه فقط داشتن حجاب ساده نیست رعایت حد حجابی ...

عزیز دلم شما راس میگن عزیز.

ولی چادر چیزی ک بعد گفته شده.

مگه ما از حضرت فاطمه پیروی نمیکنیم.

حضرت فاطمه جلباب سرش میکرد.

منظور از حجاب اینکه که پستی بلندی بدن مشخص نباشه

عزیز دلم شما راس میگن عزیز. ولی چادر چیزی ک بعد گفته شده. مگه ما از حضرت فاطمه پیروی نمیکنیم. حضرت ف ...

خب اگر بخواییم از ایشون تقلید کنیم ک دوتا شلیته باید پوشید و جلباب تا زانو

..

درهرحال حد حجاب گفته شده بیاین خودمونو گول نزنیم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

باید جوراب شلواری هم بپوشی پاها دیده نشه

ولی اگه واقعا حجاب خوب منطورته، نه این حجاب نیست

برجستگی بدن با شومیز و دامن مشخصه مگه اینکه خیلی لاغر باشی

🆘🐻 مگه برابری زن و مرد نمیخواستید؟ خب لااقل اندازه ی مردا لباس بپوشید. کدوم مردی ناف و باسن و زیر بغلشو میندازه بیرون؟