2777
2789
عنوان

شوهر رو مخی

94 بازدید | 8 پست

شوهرم در کل شوهر خوبیه

ولی بعضی وقتا میره رو مخم

بچه ها پدرشوهرم یه وانت داره که دست شوهرمه باهاش واسه مغازه بار میاره

بابام دهات بنایی داره گفت میتونم ماشینتو یه دو سه روز قرض بگیرم (به من گفت بهش بگم، حتی مستقیم نگفت که تو رودربایستی بمونه، حتی اگه گفت اگه نمیشه عیبی نداره ماشین کرایه میکنم)

بعد پدرشوهرم اینا انگار خیلی سر ماشین به شوهرم گیر میدن، مثلا یه بار به شوهرم گفته بود آنقدر ماشین رو ندوون😑 حالا نهایتا چند بار ما رو باهاش بروه بود بیرون،الان دیگه یه پارکی هم بخوایم بریم دور باشه نمیبره

من میدونستم شوهرم به خاطر پدرشوهرم قبول نمیکنه، ولی بازم به خودش گفتم ببینم چی صلاح میدونه در جواب به بابام بگم، بعد حالا جوابش به کنار مهم نیست... وسط حرفاش گفت اگه ماشین نال خودم بود "شاید" میدادم

این شاید رفت رو مخم

چون که

بابای من، کلا خانواده ی من، آدمایی هستن که خیلی به ما لطف دارن، خیلی زحمت ما و زندگیمون رو کشیدن،چه از لحاظ هزینه، چه زحمت، شوهرم هر کاری داشته باشه کمکش میکنن و نه نمیگن بهش،،،، بعد این که گفت شاید عمیقا منو سوزوند

گفت آخه من آدم وسیله بگیر و وسیله بده ای نیستم!

گفتم یعنی تو اگه همچین کاری داشتی و بابای من وانت داشت میرفتی ماشین کرایه میکردی؟ حرفشو خورد!!!!!! ساکت شد😒

من یه پنکه رو چهارم دارم مادرشوهرم هر موقع مجلس داره زنگ میزنه پنکه تون رو بیارید با این که وضعشون خوبه یه پنکه نمیخره،تازه پشت پنکه مم شکسته،بعد شوهرم میگه ما وسیله بگیر و وسیله بده نیستیم😐

I will always love you❤️💖💗

بنظرم خودت زنگ بزن به پدرشوهرت ببین چی میگه

چون میگی صمیمی هستن

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم خودت زنگ بزن به پدرشوهرت ببین چی میگه چون میگی صمیمی هستن

نه بابا میدونم خوشش نمیاد

سالی یبار ناهار میبریم باغمون،یه بار میگفت زردآلو ها رو نذارید تو ماشین ماشین سنگین میشه

یه جعبه زردآلو😂

مرد خوبیه ولی خب این عیبم داره

بنظرم خودت زنگ بزن به پدرشوهرت ببین چی میگه چون میگی صمیمی هستن

اصلا مسئله ی من ماشین نیست

مسئله م شعور و معرفت شوهرمه

اونه که با ما وصلت کرده فامیل درجه یکه ولی دریغ از یه ذره فهم اینجور وقتا

اصلا مسئله ی من ماشین نیستمسئله م شعور و معرفت شوهرمهاونه که با ما وصلت کرده فامیل درجه یکه ولی دریغ ...

اکثرشون همینن

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

نه بابا میدونم خوشش نمیادسالی یبار ناهار میبریم باغمون،یه بار میگفت زردآلو ها رو نذارید تو ماشین ماش ...

به بابات چی میخوای بگی

راستشو

بعدم دیگه نذار خانوادت زیاد به شوهرت سرویس بدن با هرکی مثل خودش