حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 عنوان آلرژی 80 بازدید | 13 پست من بعداز کلی راه های مختلف بالاخره تونستم رژیم غذایی دوتا دخترامو باز کنمخدایا ممنونم ازت امروز | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس۷۲ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 4225 عزیزمچندسالشونه؟آلرژی به چ داشتن؟ فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 بعداز کلی تحقیق و خوندن و دکترای مختلف رفتنکلی مفاله پزشکی خوندن ، بالاخره فهمیدم چجوری الرژی درمان میشهدرسته طول میکشه ولی بالاخره شد...برام مثل خوابه
نفس۷۲ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 4225 بعداز کلی تحقیق و خوندن و دکترای مختلف رفتنکلی مفاله پزشکی خوندن ، بالاخره فهمیدم چجوری الرژی درمان ... تجربه ت بگو فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 عزیزمچندسالشونه؟آلرژی به چ داشتن؟ دختر بزرگم ۸سالدختر دومم ۲سال ونیمدختر دومم به همههه چی حتی با برنج دفع خون میشد، شیر خشک نئوکیت دفع خون داد بهش... اوووفدختر بزرگم با اکثر چیز ها خصوصا پروتیین ها مشکل داشت
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 من قبلا درباره الرژی تاپیک زدماینم زدم که بگم برای همه این روز های خوب قراره بیادیکم صبوری و علم نیازه
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 تجربه ت بگو من قبلا درباره الرژی تاپیک زدماینم زدم که بگم برای همه این روز های خوب قراره بیادیکم صبوری و علم نیازه
نفس۷۲ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 4225 دختر بزرگم ۸سالدختر دومم ۲سال ونیمدختر دومم به همههه چی حتی با برنج دفع خون میشد، شیر خشک نئوکیت دفع ... پسر منم به تخم مرغ حساسیت دارهو پروتین گاویولی من بهش میدم ولی واکنش نشون میدهراهکار داره۶سالشه فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 تجربه ت بگو توی این کانال ایتا به اصرار بچهای گهواره تمام رو با ویس و قدم قدم توضیح دادم. دوست داشتین گوش بدیدامیدوارم مثل اون ۱۰تا مامانی ک مثل خودم نتیجه دیدن شما هم نتیجه ببینیداسمش هم گذاشتم آکادمی آلرژی مادر و کودکhttps: //eitaa.com/alerjii ❤️🔥
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 پسر منم به تخم مرغ حساسیت دارهو پروتین گاویولی من بهش میدم ولی واکنش نشون میدهراهکار داره۶سالشه واکنش در چه حده؟بچهای من با اینها دفع خون و اسهال استفراغ شدید میشدن ،ولی خدا روشکرررر الان
نفس۷۲ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 4225 واکنش در چه حده؟بچهای من با اینها دفع خون و اسهال استفراغ شدید میشدن ،ولی خدا روشکرررر الان فقط اگزما فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 فقط اگزما اگر گوارشی نیست ، اسهال یا یبوست مداوم نمیدهکمبود وزن یا قد نداره( ناشی از التهاب الرژی هست) به مرور بهتر میشه. اگزماس خفیف رو نباید توجه کرد، مگ اینکه اون اگزما نشون از التهاب داخلی باشه
نفس۷۲ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 4225 اگر گوارشی نیست ، اسهال یا یبوست مداوم نمیدهکمبود وزن یا قد نداره( ناشی از التهاب الرژی هست) به مرور ... هیچ مشکلی ندارهفقط اگزما میزنه و بدنش خشکمیشهقد و وزن و...اینا همگی نرماله فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!
حضرت_یار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1756 هیچ مشکلی ندارهفقط اگزما میزنه و بدنش خشکمیشهقد و وزن و...اینا همگی نرماله شکر خدا اونم با مشورت دکتر با یکم انتی هیستامین و پناد دستساز بهتر میشه