2789
عنوان

یادبگیریم

171 بازدید | 24 پست

کی میخایم یاد بگیریم باید آدمهارو همونجور ک هستن بپذیریم شاید کسی دوس نداره چادر بزنه یا فکار افراطی داشته باشه ب کسی ربطی نداره ک بخاد گیر بده ب اسم امر ب معروف واقعا سخته درک کنیم صلاح مملکت خویش خسروان داند...شاید ندونی اونک ترادتمند ب امام حسین همونه ک تو داری بش گیر میدی درحالی ک بتو ربطی نداره والا خدای دلای پاکو دوس داره ن کسی ک شخصیت بقیه رو خورد کنه ب این دلیل ک مث خودش نیستن

ادم این مدل انسان هارو که میبینه یاد قوم بربر میوفته فکر میکنن که کشور مال باباشونه عقایدشونو مثل قاشق دهنی میخوان بکنن تو حلق ملت 😤

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرار کن بنده خدا الان میخورنت 

فک کنم میتونم جواب بدم خدایی همش موهام بالا میزنم تو رومم نیستن ولی تو عروسیا چتری میذارم لباسامم پوشیده ولی امروزیه خواهر بسیجیا محل ی چیزایی میگن آخه خدایا قربونت برم چطور اینارو تو مسجدت راه میدی وقتی دل میشکنن بدگویی میکنن و تهمت میزنن یبار رفتم مسجد پرده مرد و زن رف اونور من ردیف اول بودم خواهران ی حرفایی زدن ک چن روز گریه کردم دیگ پا تو مسجد نذاشتمه

عزیزم اینکه کسی با امر به معروف به.اد شخصیت کسی رو خورد کنه درست نیست اما

امام حسین علیه‌السلام هم شهید امر به معروف و نهی از منکر بود

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
فک کنم میتونم جواب بدم خدایی همش موهام بالا میزنم تو رومم نیستن ولی تو عروسیا چتری میذارم لباسامم پو ...

شما مسجد رو براي خدا ميري پس جز خودش ب كسي توجه نكن

انگار كسي نيست

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
عزیزم اینکه کسی با امر به معروف به.اد شخصیت کسی رو خورد کنه درست نیست اما امام حسین علیه‌السلام هم ...

👌🏻👌🏻👌🏻

دقيقا امر به معروف و نهي از منكر هم شرايطي داره

شما مسجد رو براي خدا ميري پس جز خودش ب كسي توجه نكن انگار كسي نيست

زیاد اهل این چیزا نیستم ولی حواسم هس ب خدام دل کسیو نشکنم کسیو خورد نکنم خیانت نکنم چشم دلم پاک باشه و بدجنس نباشم اینا انسانیته و تا ابد پایبند عقایدم هستم خدا توی دلمه و همیشه دستمو گرفته ولی این بنده های حدا بدجور تو مخم آدمن

میخام بگم دوستان بدونن ب اعتقادات کسی توهین نکن اگ مث خودشون نیست

هرطور صلاح ميدوني

ولي اينجا كسي زياد پذيرا نيس اكثرا جبهه ميگيرن

بهتره توجه نكني 

زیاد اهل این چیزا نیستم ولی حواسم هس ب خدام دل کسیو نشکنم کسیو خورد نکنم خیانت نکنم چشم دلم پاک باشه ...

خانمي وقتي هركاري رو براي رضاي خدا و اون انجام ميدي عاقبت و برخورد هركار و هركسي هم بسپار به خودش

بزار ديگران از شما ياد بگيرن