2777
2789
عنوان

اسم دخترم

101 بازدید | 18 پست

من برا انتخاب اسم دخترم خیلی حساس بودم کلا به اسم اهمیت میدم اینقدر تو بارداری دنبال اسم بودم که هیچ اسمی به دلم نمی نشست همه بنظرم یه ایرادی داشتند

بین اسم ها از اسم نورسا بدم نمیومد و بیشتر نظرم بود ولی باز شک داشتم چون شهر و اطراف ما این اسم و نداشتیم و برا بقیه جدید بود ولی به هرکس گفتم گفتند زیاد قشنگ نیست و سنگینه و اینا. تا آخر بارداری من شک داشتم که اخرش دلمو زدم به دریا اسم هارو گذاشتیم لا قران گفتم هرچی اومد همونو میزاریم دلمم باز با نورسا بود

قرآن باز کردیم اسم نورسا اومد همین رو انتخاب کردیم

الان دخترم ۳۶ روزشه اطرافیان بعضیا خوششون اومد از اسم ولی از چند نفر شنیدم اسم سنگینی هست و زیاد خوب نیست

مگه اسم سنگین به اسم های خیلی قدیمی دوران مامان بزرگ بابابزرگ نمیگن؟؟؟ مثلا کبری حشمت و اینا؟؟

خب این اسم رو ما اصلا نشنیده بودیم تا حالا پس چرا میگن سنگینه

بنظرتون واقعا سنگینه این اسم؟ خوب نیست؟

امشب از یکی شنیدم سنگینه همش فکر میکنم نکنه بد انتخاب کردم براش 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زیباست. نامدار باشه.

نمیفهمم وقتی پدر و مادر اسمی رو میپسندن و روی بچشون میذارن و نظر ديگران رو نخواستن، اون ديگران چطور به خودشون اجازه میدن اینجوری اظهار نظر کنن؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خودت هرچی دوست داری بزار و صداش کن، بقیه عادت میکنن

منم هم تو اسم دخترم هم پسرم شنیدم گفتن نشنیدیم و زیادی لوسه و اینا چین میدارید و...

الان بچه ها حدودی 8 و 4 ساله هستن و همه عادت کردن

خیلی هم اسم زیبایی هس، این خرافات دیگه چیه آخه، سنگینه، سبکه، اینه، اونه اصلا اهمیت نده و تلقین نکن، ...

مرسی گلم فقط نمیدونم چرا میگن سنگینه آخه قدیمی نیست که

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلم فقط نمیدونم چرا میگن سنگینه آخه قدیمی نیست که

باور کن مردم یه چیزی یاد گرفتن و دارن بیجا نظر میدن، خودت نباید تلقین کنی، معنی قشنگی داره، یعنی روشنایی، مانند نور و...

اصلش معنی و آهنگ هست که جفتشم باهم داره، بسیار خوش آهنگ و زیباست، به حرف هیشکی اهمیت نده، خیلیا از رو حسودی میگن

خودت هرچی دوست داری بزار و صداش کن، بقیه عادت میکننمنم هم تو اسم دخترم هم پسرم شنیدم گفتن نشنیدیم و ...

اره کاش زود عادت کنن الان هرکی اسمشو میپرسه بهشون میگم دوباره میپرسم چی؟؟؟ یعنی انکار بار اول متوجه نمیشن

آخه سخت هم نیست نورسا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40