2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

100 بازدید | 5 پست

پارسال تو یه شرکتی بودم مشغول خدمات مالی به او ن شرکت هنوز روز دوم نشده بود رفته بوذم اون شرکت یکی از پسرها متوجه شدم از من خوشش اومده

پسره روز اول اومد تو اتاق ما نزدیک یکساعت از خودش کارش و کار شرکت حرف زد با سرپرستمون و من هم بودم دست اخر معلوم شد همشهری هستیم وفردای اون روز پسره الکی میومد مثلا له بهانه مدرک دادن به تیم ما

تقریبا ۱۰ روزی اونجا بودم درست روزی که پسر روش تو روم باز شد از اون مکان رفتیم یکساله که رفتبم دلم برای همون هم تنگشده مبدونی هیچ کس تو زندگیم نیست همکارهام با اینکه مجذد هستن خانمها اثلا تو فاز دیگه هستن همش رقابت رفابت انگار اثلا دل ندارن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون پسراهولن هنوزنیومده هی بهت نخ داده حداقل چندماه بایدبگذره بعدبگیم طرف هول نیس ولی اون هول بوده

ببین یه چیزی میگم فقط دارم حرف میزنم نه انتقاد نه پاسخ

فقط گفت وگو

ولب من فکر میکنم پسرها در لحظه تصمیم میگیرن اگر همون لحظه از کسی خوششون نیاد دبگه نمیاد

اون لحظه خوشش اومده

من طرف بود که اون لحظه خوشش اومده بود انقدر من کم رویب به خرج دادم طرف رفت که بره

ببین یه چیزی میگم فقط دارم حرف میزنم نه انتقاد نه پاسخ فقط گفت وگو ولب من فکر میکنم پسرها در لحظه تص ...

ببین اینکه پسرارودروایسی ندارن درست امااصلاوایب خوبی ازکسی که همون لحظه خوشش بیادوزودبیاجلونخ بده نمیگیرم

البته که من متاهلم ودوره این حرفاازمن گذشته