2777
2789
عنوان

تاپیک فیک 😏🥴

115 بازدید | 6 پست

من اوایل میگفتم ، مگه کسی مرض داره بیاد اینجا

الکی تراژدی و دراماتیک تاپیکِ فیک بزنه...

مثلا دیده بودم طرف مثلا درمورد رویاهاش تاپیک زده...مثلا خودش دکتر و...معرفی میکنه.

ولی نمیدونستم تاپیکِ غم انگیزِ فیکم هست.

خلاصه ی سایتی بودم...یکی اعتراف کرده بود ، نی نی سایت عضو هست...دراماتیک فیک میزده قبلا ...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خلاصه، مراقب ذهنم و روحتون باشید.

نمیگم الکی به استاتر تهمت بزنیم...نه

منظورم اینه اگه حس کردید فیک هست ، ساده عبور کنید.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه بعضیا برای پربازدید شدن میان ی سناریویی میچینن مام ساده ایقد حرص میخوریم ک نگو طرفم ب ریش نداشتمون میخنده

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

من با کاربری دیگم ک تعلیق شدراجب مرگ پسرخالم تاپیک زدمکلی بهم گفتن فیک درحالی کواقعا کشته بودنش

عزیزم

خدارحمتش کنه، صلوات فرستادم براش

منظورم این بود که همچین آدمایی هم هستند...چون طرف خودش نوشته بود که فیک میزنه