2777
2789

نخور اگه به قرآن اعتقاد داری خودکشی نباید بکنی منم چون از عواقبش میترسم نکردم و منتظر مرگ طبیعیم

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نخور عزیزم

بخدا شرایط هممون سخته🥲

ولی این کا رو نکن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

ببین منم دوهفته پیش میخواستم این کار رو بکنم

اینقدر عصبانی بودم

ولی الان خوشحالم قوی بودم و اون دردو پشت سر گذاشتم

از دست حرف های خواهر شوهرم

ببین دبگه چیا گفته بود

اگه دوست داری یه کم حرف بزن م

ببین منم دوهفته پیش میخواستم این کار رو بکنم اینقدر عصبانی بودمولی الان خوشحالم قوی بودم و اون دردو ...

من زندگی سختی پشت سر گذاشتم ازدواج کردم گفتم شاید زندگیم خوب باشه ک اونم نشد بخاطر مشکلات زیاد طلاق گرفتم اونم با کلی سختی الان من موندم و کلی مشکل و درد

من زندگی سختی پشت سر گذاشتم ازدواج کردم گفتم شاید زندگیم خوب باشه ک اونم نشد بخاطر مشکلات زیاد طلاق ...

عزیزممم

خدا بزرگه

بخدا زندگی بقیه هم سخته

این کار رو نکن با حودت

تو که این همه سال صبوری کردی، یکم دیگه صبوری کن🥲💔🤍

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

قوی باش توکلت به خداباشه،همه به نوعی سختی و مشکلات دارندبایدصبورباشی وقوی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
من زندگی سختی پشت سر گذاشتم ازدواج کردم گفتم شاید زندگیم خوب باشه ک اونم نشد بخاطر مشکلات زیاد طلاق ...

عزیزم خدابزرگه

بالاخره درست میشه

از فردا پاشو بگرد دنبال کار

سرنو گرم گکن شاید ازدواج بهعدیت خوب باشه

به خلطر شرایطتت ممکنه افسرده باشی حتما روانپزشک برو

حالا ما همطلاق نگرفتیم زندگیمونگل و بلبل نیست

تحمل کن

عزیزم خدابزرگه بالاخره درست میشهاز فردا پاشو بگرد دنبال کار سرنو گرم گکن شاید ازدواج بهعدیت خوب باشه ...

انشاالله شما زندگیتون پر از شادی باشه

ممنون ک باهام حرف زدی

ولی واقعا من دیگ تحملش ندارم

موفق باشی گلم حلال کن❤️