2777
2789
درود بنده تراپیستمما کسیو براتون حذف نمیکنیم جانم😄

نه عزیزم منظورم اون نیست که منظورم اینه که اون ادماییه اضافی که دور برت هستن اسمشون به ظاهر رفیقه جز عذاب چیزی برامون ندارن منظورم ایناست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم منظورم اون نیست که منظورم اینه که اون ادماییه اضافی که دور برت هستن اسمشون به ظاهر رفیقه جز ...

بله جانم متوجهم قصدم شوخی بود

بله حتما تاثیر داره به شرط اینکه تراپیست خوبی باشه

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی

بله جانم متوجهم قصدم شوخی بودبله حتما تاثیر داره به شرط اینکه تراپیست خوبی باشه

من آدم های دور برم افسرده ترم کردن مثلا من زیادی اجتماعی ام مثلا زنگ میزنم فلان و بهمان اما اونا نه زنگی نه تماسی

من آدم های دور برم افسرده ترم کردن مثلا من زیادی اجتماعی ام مثلا زنگ میزنم فلان و بهمان اما اونا نه ...

آرامشی که به دست میاد دوست عزیز ، خداحافظی های زیادی به همراه داره

وقت گرانبهاتونو برای آدمهای بزارید که به همین اندازه براتون ارزش قائلن ، به اندازهای که شما دارید براشون ارزش قائل میشید و احوالشونو میپرسید و یا خواستار تماس باهاشون هستید

آرامشی که به دست میاد دوست عزیز ، خداحافظی های زیادی به همراه دارهوقت گرانبهاتونو برای آدمهای بزارید ...

ندارم بخدا خودم انقدر خوبم با همه انقدر مهربونم ولی ذره ای از محبت مو هم بهم برنگردوند

من آدم های دور برم افسرده ترم کردن مثلا من زیادی اجتماعی ام مثلا زنگ میزنم فلان و بهمان اما اونا نه ...

⭐💙 دکتر انوشه میگفت:

وقتی یاد بگیری چگونه در تنهایی احساس خوشبختی کنی اون وقت حضور دیگران براتون یه گزینه خواهد شد نه یه اولویت چه برسه به یک ضرورت...

اسی اگه ادم خوبی اطرافت بود باهاش در ارتباط باش اگه نه خودت تنهایی برای خودت وقت بزار و تمرکزت روی خودت باشه

☆خیلی وقتا تنهایی بهتر از بودن با ادم سمی و بدردنخور هست

⭐💙 دکتر انوشه میگفت: وقتی یاد بگیری چگونه در تنهایی احساس خوشبختی کنی اون وقت حضور دیگران براتون یه ...

من زیاد احساس تنهایی میکنم یعنی میخوام رنگ بزنم حرف بزنم طرف زنگ بزنه اما همیشه یه طرفی بوده

با هر کسی هم مثله خودش رفتار کن تا کمتر عذاب بکشیاگه زنگ نمیزنن تو هم زنگ نزنوقتتو با چیزای مورد علا ...

آبجی دعام کن امسال معلم بشم حالم بهتر میشه

دقیقا اگه تکلیف کنکورم مشخص بشه حالم بهتر میشه

من زیاد احساس تنهایی میکنم یعنی میخوام رنگ بزنم حرف بزنم طرف زنگ بزنه اما همیشه یه طرفی بوده

درکت میکنم برای خیلیا پیش اومده طرف براشون وقت نزاره

ولی بدون تو این دوره زمونه همه ادما درگیر خودشونن. خیلیا درونگران خیلیا مشکلات خودشون رو دارن و خیلیا هم افسرده ان و خیلیا هم درگیر کار و پیشرفت کاری هستن

میگن داشتن ارامش دقیقا از جایی شروع میشه توقعت از ادما به صفر برسه

ندارم بخدا خودم انقدر خوبم با همه انقدر مهربونم ولی ذره ای از محبت مو هم بهم برنگردوند

حق دارید ناراحت باشید دوست عزیز ، اما توصیه خواهرانه من به شما اینه که دنیاتونو بزرگتر کنید تا برای آدمایی که شما را نمیبینند جایی توش نباشه

اگه الان ازتون بخوام که یه لیست از چیزا و کسایی که دوسشون دارید برام بگید چندمیش خودتون هستین؟