2777
2789

من توی خواب چندبار دیدم

عسل خانم هستم🪽 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 انتقاد پذیر ، مهربون 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یکیشون قد کوتاه بود بعد چهره اش مث آدم ولی رنگ پوستش خاکستری بود بیشتر از این ترسیدمیکی دیگه هم قشن ...

این که من دیدم شبیه آدم بود ولی صورتش لاغر و استخوانی بود و یک لباس عبا مانند پوشیده بود

این که من دیدم شبیه آدم بود ولی صورتش لاغر و استخوانی بود و یک لباس عبا مانند پوشیده بود

خیلی وقته به خوابم نیومدن چون زیاد در موردشون صحبت نمیکنم یا فکر نمیکنم بهشون شما هم ولشون کن

من یه مدت توهمی شده بودم حتی توی روز هم میترسیدم و صدا میشنیدم

عسل خانم هستم🪽 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 انتقاد پذیر ، مهربون 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

خیلی وقته به خوابم نیومدن چون زیاد در موردشون صحبت نمیکنم یا فکر نمیکنم بهشون شما هم ولشون کن من یه ...

آره راست میگید نباید بهشون آدم فکر کنه چون این جوری ذهن آدم درگیرشون میشه

آره راست میگید نباید بهشون آدم فکر کنه چون این جوری ذهن آدم درگیرشون میشه

صددرصد

یعنی جوری بودم که توی روز صدای مامانم رو میشنیدم ولی کسی خونه نبود

انقدر میترسیدم که نگم برات

فکر نکن آروم باش دیگه نمیان حضرت فاطمه هم کمک میکنه خیلی صداش زدم