2777
2789
عنوان

یک دقیقه

166 بازدید | 34 پست

یعنی عاشق تاپیکای ۱ به بعدم 😆

همه رد دادن😅

مثلا

.

.

.

ناخن انگشت کوچیکه پام + عکس 😐

دستشویی دارم چکار کنم😐

تا حالا خندیدید 😐

خاطره کتک مادر شوهر 😑

تخم مرغ بو گندو 😷

ک..م..ک نوزادم ( میری تو ) هیچی دیگه دیگه نمیتونی از دسشویی بیای بیرون 😐 معدم هنوز داره میده بالا 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

خخخ باو جنگولک بازی شدع

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون مورد اخری چی بود ؟

همونی که عکس مدفوع گذاشته بود 😷😷😷😷😷😷 حالم هنوز داره بهم میخوره

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
همونی که عکس مدفوع گذاشته بود 😷😷😷😷😷😷 حالم هنوز داره بهم میخوره

توروخدا عذرخواهی کرد دگ 😂😂😂

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
اون تاپیک یادتونه استارتر تو دستشویی بود آب قطع شده بود؟ تاپیک زده بود تو دستشوییم آب قطع شد حالا چی ...

وای 😂😂😂😂😂😂