«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
توی اپلیکیشن نسیم رضوان ثبت نام میکنی اگه اسمت دراد میدن. من صدبار زدم هیچوقت برنده نشدم
نذورات بدی هم میدن بهت فیش غذا حضرتی
تقریبا هر 800 تومن یه فیش
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
توی اپلیکیشن نسیم رضوان ثبت نام میکنی اگه اسمت دراد میدن. من صدبار زدم هیچوقت برنده نشدم نذورات بد ...
واقعا برنده نشدید؟
اخه میگن خط هایی که تا بحال قرعه کشی برنده نشدن در اولویت هستن و البته هر خط و کد ملی که غذای حضرتی استفاده کرده باشه تا ۳ سال نمتونه بعد ۳سال دوباره میتونه شرکت کنه
واقعا برنده نشدید؟ اخه میگن خط هایی که تا بحال قرعه کشی برنده نشدن در اولویت هستن و البته هر خط و کد ...
نه والا. سالی یکی دوبار میرم هرسری خم میزنم ولی هیچ
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
برنامه ی نسیم رضوان رو نصب کنید و شماره و اینارو بزنید هر روز صبح ساعت ۷:۵۹ زنگ بذارید بدو بدو برید تو سایت نذارید یک ثانیه بگذره ثبت نام غذای حضرتی بزنید به احتمال ۷۰درصد برنده میشید ولی اگه بذارید ۸و دو دقیقه یا بیشتر احتمال برنده شدنتون زیر ۲۰درصده