2777
2789
عنوان

قضاوت باشما

229 بازدید | 18 پست

جاری من رفته خارج زندگی کنه،چادی معمولی بود،چادرشوگذاشت زمین،باوجودیکه توخانواده شوهرم حجاب چیزمهمی بود ه وهست،اوایل مانتو بلندمیپوشید بعدرفت بالای زانو.الان بلوزتنگ میپوشه باشلوارتنگ،روسری میپوشه وموهاشم مقداری پیداست،اینوتوعکساش دیدم  ، من به این بنده خدکاری ندارم چی میپوشه،باوجودیکه چادری ام وسخت پایبند ولی مادرشوهرم امروز اومده میگه همه گفتن عروست میره اونوربی حجاب میشه،ولی ببینیدچقدرباحجابه وخیلی تعریفشومیکنه،به نظرم جاریم میتونست پوشیده ترباشه،ولی هنگ کردم ازجانبداری الکی مادرشوهرم،اخه اینا توشهری بودن قبلا که چادرازسرشون نمی افتاد.شما بودین چه فکری میکردین ازاین جانبداری،من یکی حرصم گرفت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال بابا دنیا دوروزه بنظزم اصلا ارزش اینو نداره ک غصه بخوری خودتو بزن ب بیخیالی و بی توجهی اصلا برات مهم نباشه بزا هرچی میخاد بشه واقعا من خودم دیگ حس میکنم هرچی جوش و غصه خوردم فقط الکی ب خودم ظلم کردم.

به نظرشما بلوزتنگ وکوتاه،شلوارتنگ وروسری که نصف موزده بیرون حجابه،درصورتیکه من خانمایی رودیدم که خارج ازکشوربودن وحجاب معقول تری داشتن،من هیچوقت کاری به جاریم نداریم،به شخصیت مانتویی ها هم توهین نمیکنم ولی ازحرکت مادرشوهرم لجم گرفته 

برات مهم نباشه اصلا هم حرفی نزن بعدا حرف دل خودشون رو از زبون شما به جاریت میگن من تجربشو داشتم اگرم دوباره اومد از جلریت حرفی زد درباره حجابش حرفو عوض کن .

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

شما هرجور که فکر میکنی صحیحه ادامه بده هرکس عقاید خودشو داره دیگه... به جاریتم کار نداشته باش اونم حتما خودش عاقل و بالغه و نیاز نداره کسی نظر بده در مورد حجابش..

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔

خب چی بگه بنده خدا؟؟؟

بعد هم مادرشوهرت اینا احتمالا فکر میکنن هر کس میره اونور ببخشیدا لخت میشه و با لباس زیر میره تو خیابون

حالا دیده جاریت یه شال الکی انداخته میگه چقدر پوشیده مونده تو اون فضا

نمیدونه اونجا همه خیلی ساده لباس میپوشن و جاریت فقط یه کش موی پهن داره نسبت به بقیه

من اصلاکاری به جاریم ندارم به خدا،اصلاهم برام مهم نیست،ناراحتم ازمادرشوهرم حرفش خیلی کنایه داربود،منظورش این بودکه این رفته اونورحجابشونگه داشته خیلی مهمه شمامهم نیستین درصورتیکه جاریم حجاب بهتری میتونس داشته باشه

سلام.عزيزم اصلا نظر بقيه برات مهم نباشه در مورد كارى وراهى كه حق بودنشو اطمينان داريد.الان مادر شوهرتون كلا از بى حجاب بودن خوشش ميومد شما نظرتون در مورد حجاب تغيير مى كرد ؟ نه.پس اينم براتون مهم نباشه.شما براى خود وخدا حجاب داريد.شايد ايشونم عكسى از جاريتون نديده توهم داره كه هنوز محجب هست.خوب بزاريد تصوير ذهنيش خراب نشه.شما هم چيزى بگيد ميشه غيبت..اصلا به اين تعريفها وتمجيدا فكر هم نكنيد.