2777
2789
عنوان

خرجی در عقد

56 بازدید | 11 پست

دوستان شما دوران عقد بدون تمکین کردن هم نفقه میگیرین؟حتی اگر شاغل باشین و نیاز نداشته باشین طرفم بخاطر مقدمات ازدواج تحت فشار باشه؟یعنی کل هزینخ هارو تقریبا ذریاقت میکنید؟من نمیگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم من اگر بشه سعی میکنم کلا مستقل باشم حالا گهگاهی برام خرید کنه یادگاری برام بمونه

برای منم خرید میکنه خودش منظورم خرجی داذن جدا ماهم رستوران و اینا میریم و گردش ولی خرجی ماهیانه

من نه نمیداد یعنی با کلی غر ماهی یک تومن میداد😂البته دستش تو جیب خودش نبود دانشجو بودیم وپدرشم گدا ...

منم نمیگیرم اخه شاغلم هستم بابامم وضش خوبه.

الان بد عادت نشده خرج خونه نده؟

اینجا اکثرا میگن که نگرفتن

ولی تو شهر ما دختر از لحظه عقد هزینه هاش با همسرشه و تمکین و غیر تمکین هم اهمیتی نداره

به نظر منم درستش همینه

تو این دوره هزینه خوراک و مسکن خانم که بخش اعظم هزینه هاست با پدرشه،بقیه هزینه ها باید با آقا باشه

آقا باید از دوره عقد به هزینه کردن عادت کنه

مردی که تو دوره عقد هزینه نکنه بعدا هم یاد نمیگیره که زندگی هزینه داره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

منم نمیگیرم اخه شاغلم هستم بابامم وضش خوبه.الان بد عادت نشده خرج خونه نده؟

بالاخره داره واس مقدمات عروسی وخونه زندگیتون هزینه میکنه این هزینه ها بگذره دیگه احتمالا پولش خرج خونه کنه حالا گاهی یک چیزایی ازش بخواه...واس شخص خودت مثلا کرمی لباسی هرچند کوچیک

بالاخره داره واس مقدمات عروسی وخونه زندگیتون هزینه میکنه این هزینه ها بگذره دیگه احتمالا پولش خرج خو ...

تازه اونم خودم کلی شرط و شروط داشتم که خونه مستاجری نمیام مجبور شد همه چیزشو بفروشه فکر خونخ باشه و ساخت و سازش

اینجا اکثرا میگن که نگرفتنولی تو شهر ما دختر از لحظه عقد هزینه هاش با همسرشه و تمکین و غیر تمکین هم ...

نه هزینش کم نیست خودم گفتم وسایل بزرگ مارک خوب باشه مستاجری نمیام و... میدونم ک نداره ولی میگم نکنه عادت کنه

نه هزینش کم نیست خودم گفتم وسایل بزرگ مارک خوب باشه مستاجری نمیام و... میدونم ک نداره ولی میگم نکنه ...

به نظر من باید این عادت شکل بگیره

دوماه دیرتر عروسی گرفته بشه ولی آقا متوجه هزینه ها بشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️