2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 40 پست
اره خداروشکر 🫶 پسر خوبی خودم نمیشناسم بخوام معرفی کنم امیدوارم کسی که لیاقتته بهت برسه 🤍

مرسی عشقم فقط میخام بدونم اینجور رابطه ها خوبن یا نه چون بیشتر آدمای اطرافم آسیب دیدن تک و توک با هم خوبن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیم میگن دیت اول سوار ماشین نشید 🤦♀️

آره منم گفتم بهش این قبول نکرد اینجوری پسره گذاشت تو کاسش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بعد طرز صحبتش باهاتون چجوری بود اگه میشه بیشتر توضیح میدی

قبل از دوستیمون با حد و مرز رفتار میکرد، اما با من به نسبت بقیه مشتریاش مهربون تر و صمیمی تر بود و خودم حسش میکردم...

اما بعد از دوستیمون، همچنان اون اخلاق مهربونش رو داشت، بشدت حامی و حمایتگر بود و همیشه شرایطم رو درک میکرد، توقع بیجایی مثل رابطه جنسی نداشت و بیشتر سعی میکرد تو هر شرایطی همراهیم کنه و کاری کنه اذیت نشم، یه جورایی خودش رو به من ترجیح نمیداد...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

چ بد دوست داشتم بدونم تو دیت اول از کجا بفهمیم پسرع قصدش چیه واقعا اینطوری خوب بود

راهی نیست جز همون یا انقد کاربلد باشی خودت بتونی تشخیص بدی

یا هم مستقیم اولتیماتوم بدی بهش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چ خوب خوشبخت شید❤️بعد در مورد زندگیش هم میگفت ؟

مچکرم... همچنین💘✨

چندان حرف نمیزد،

کلا درونگرا بود و ارتباط خوبی ام با خونوادش نداشت و مستقل بود،

ولی راجب روزمره و اینا بله... میگفت واسم

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

همه چیز نسبیه، منظورم که حرفی از رابطه جنسی نباشه و در کوتاه مدت تبدیل به شوهر بشه

چجوری تبدیل ب شوهر بشه راستشو بخای اصلا بلد نیستم سیاست زنانه ام بلد نیستم