2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اونا بهترن بعد از کجا بفهمم قصدش رابطه جنسی نیست ؟؟

دختر همون اول طی کن دیگه

کسی که به قصد رابطه جلو اومده باشه با همین یه جملت فرار میکنه باور کن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب چطوری ی توضیح بده من اصلا بلد نیستم

پسری که برا بدنت خواست و کلا باید بیخیال شی چون این عاشق نیست فقط دنبال یچیز که بعد اونم ولت میکنه

پسری که با گرفتن دستت ذوق کرد میتونی بفهمی عاشقانه واقعا

هدف از ارتباط دو نفر ممکنه مختلف باشه ولی در نهایت هر شخصی خودش حد و مقدار رابطه رو تعریف میکنه ولی اگه دو نفر بعد از ارتباط اولیه واقعا همو دوست داشته باشن تمام این مواردی که گفتی ممکنه نوع خوبش اتفاق بیفته

یعنی مام دوروغ بگیم یا ببخشید لاشی باشیم نمیشه ک ذاتمونو تغییر بدیم سختهه

بابا این مثال منه تو همه تاپیکا میگم ایشالا بختم جوری پاره بشه که هرکسی شوهرمو دید بزنه رو پاش بگه کار خدارو ببین ها یعنی سیب سرخ نصیب شغال میشه🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هدف از ارتباط دو نفر ممکنه مختلف باشه ولی در نهایت هر شخصی خودش حد و مقدار رابطه رو تعریف میکنه ولی ...

منظورت از نوع خوبش چیه

نمیدونم تصورم از عشق احساس میکنم فقط تو فیلماس

مثلا بگم رابطه جنسی من نمیخام؟

نمیدونم اینو

من همه پسرا رو زیر نظر میگیرم اونی که حس کنم به معیارام نزدیک تر هستش رو بهش اجازه نزدیک شدن میدم راستش من هدفم ازدواج و اینا نیست ولی دنبال رابطه جنسی هم نیستم

و اینو مستقیم و غیرمستقیم بهشون میفهمونم یعنی میگم که این رابطه تهی ندارها و من آدم رابطه جنسی نیستم

مثلاً دوست من مخالف نظر من بود و میگفت نههههه پسرا برای رابطه نمیخوانت و اینا بنده خدارو همون دیت اول برده بود یه جای نامناسب برای رابطه تو ماشین😐