2777
2789

وا

چرا کوتاه

مگه چنده قدت

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با اینکه معمولی ام دوست دارم کوتاهتر شم

۱۶۵ ام

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

چند سالته قد و وزنت چنده، بمرور سن آدم بالاتر میره ستون فقرات فشرده میشه کمی قد آدم کوتاه تر میشه

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

[QUOTE=421663557]اره عزیزم اگه بقیه چیزایی که ازش انتظار داری و داره اوکیه طرف زده بود دختره ۱۸۰ پسره ۱۶۰ شمارو برو ...[/QUOTEخیلی دلشوره دارم؛نه به خاطر قدش کلا برا همه چی برای آینده

چرا مگه آدم خوبی نیست خواستگارت؟

چرا خوبه؛ولی خب بلاخره آدم استرس میگیره

فامیل آدم خوبن بعد چند وقت یهو بد میشن اون وقت خواستگارم غریبه ست آدم ناخودآگاه استرس میگیره

کلا ازدواج خیلی سخت شده