2777
2789
عنوان

راهب یا گرینچیک

125 بازدید | 35 پست

کدوم بهتره؟ میخوام تو یه قفس جدای از عروس هلندیم نگهداری کنم

سر و صداش زیاد نباشه و جیغ های زیاد نداشته باشه و عاشق ناز باشه و خودشو لوس کنه واسم

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرینچیک آناناسی دارم کلمات زهرا و بوس بده و بیا و بابا میگه یعنی راحت حرف میزنند و عروس هم دارم اون ...

گرینچیکت دوست داره نازش کنی؟ خیلی شیطونه؟ سر و صداش چطوره؟

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

@زیبای_خفته123

عزیزم اگه سر و صدا برات مهمه

گرینچیک بهتره

چون راهب خیلی سر و صدا داره

البته وفتی باد میگیرن ب حرف زدن دیگه جیغ جیغ نمیکنن فقط حرف میزنن

ولی گرینچیک ها کلا صدا ندارن زیاد اما نمیتونن صحبت کنن

هردوتاشون ناز رو دوست دارن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
عزیزم اگه سر و صدا برات مهمهگرینچیک بهترهچون راهب خیلی سر و صدا دارهالبته وفتی باد میگیرن ب حرف زدن ...

گرینچیک بامزه هست؟ اون بامزگی رو داره؟

و اینکه نر بهتره یا ماده؟ چند وقته بگیرم؟

راهب

سر و صداش زیاد نیست؟

گرینچک من از این لحاظ اوکیعولی مواظب باش عروس هلندیت حسودی نکنه

سخته نگهداری دوتاشون با هم؟ حتی تو دو تا قفس جدا؟

یکم از نگهداریش میگی؟

میتونی اگه میشه عکسشم بفرستی بی زحمت

نمیخوای صدا داشته باشه گرینچیک خوبه

بامزه هست؟ با عروس که مشکل نداره؟

میذاره نازش کنم؟🥺

راهب دارم شیطونه با دیگران جور میشه ولی سرو صدای بلند داره قبلا حرف میزد دیگه نمیزنه

سر و صدا ینی تو آپارتمان سخته نه؟ جیغ میزنه؟