2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی، میخوام ببینم تو این مدت که تو اقدامین خسته نشدین؟شده ماه هایی که بیخیالش بشین و به خودتون است ...

اره اشتباهم اونجا بود ک قرص ضد بار داری خوردم و بعد جلو گیری داشتیم 

بعد رفتیم دکتر خسته شدیم شش ماه تحت نظر بودیم بعدش نرفتیم 

بعدش یکسال بعد رفتیم و ازمایش و اینا رو تکرار کردیم دوتامون ضعیف بودیم 

از داروی گیاهی استفاده کردم خیلی خوب بود 

ولی شوهرم رفت سر یه کار ک ۶ماه نبود 

ی هفته بود بعد تا دوماه پیش رفتیم پیش ی دکتر  برای شوهرم 

ی داروی گیاهی بهش داد و کلیییی قرص خارجی 

برای خودمم داروی گیاهی تا اینکه خدارو شکر الان بی بی مثبت شد خیلی دلم شکست تا الان ک خدا دلمو شاد کرد خدارو شکر میکنم ایشالله توهم نتیجه  بگیری

چرا ولی فک میکردم بخاطر چیز دیگه ایه 

هنوزم داری ؟؟؟دردپهلو دارم استراحت مطلقم ابجی خیلی برام دعاکن دلم عجیب شکسته بود اما خدا منو غافل گیرکرد اگر هزارمرتبه بگم شکر کم گفتم

هنوزم داری ؟؟؟دردپهلو دارم استراحت مطلقم ابجی خیلی برام دعاکن دلم عجیب شکسته بود اما خدا منو غافل گی ...

اره درد دارم 

منم انقد دلمو شکستن و گریه میکردم 

الان نماز شکر خوندم برام دعا کن ازمایشمم مثبت باشه

اره درد دارم  منم انقد دلمو شکستن و گریه میکردم  الان نماز شکر خوندم برام دعا کن ازمایشم ...

ان شالله مثبته به دلت بد راه نده فقط بگو خدا خودت دادی این نعمت رو خودتم مواظب ما باش بسپر به خودش وقتی میری زیاد ذکر یارئوف رو بگو