2777
2789

چیز جدید و قوی روی صورتت امتحان نکن چون ممکنه بیشتر قرمز و تحریک بشه

فعلاً صورتت رو با شویندهی ملایم بشور، مرطوبکننده بزن و جوشها رو دستکاری نکن. برای جوشهای تکی میتونی از پچ هیدروکلوئید استفاده کنی و اگه خیلی ملتهبن، چند دقیقه کمپرس خنک بذاری.

روز مراسم هم قبل آرایش پوستت رو خوب مرطوب کن و از کرمپودر یا کانسیلر غیرکومدونزا استفاده کن.

اگه جوشها خیلی زیاد، دردناک یا متورم شدن، بهتره از متخصص پوست یا داروساز راهنمایی بگیری

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ماست و دوغ رو کلا تعطیل کن. آبی که یه کوچولو آبلیمو قاطیشه فراوان بخور. کلی ضدجوش هست آخه نمیدونم کدوم بهت میسازه. شوینده بنزوئیل پروکساید دئودراگ اگه گیر آوردی بگیر روزی یه بار صورتتو بشور.

محلول کلیندا، ژل ضدجوش هیدرودرم، ژل پانژل، داپسوژل، سرکه سیب رقیق شده

از اینا من نتیجه گرفتم

کاربری غیر فعال

خیلی ممنون😍😍😍🙏

قربونت فقط ضدجوشارو نری همه رو باهم استفاده کنی پوستت میسوزه. میتونی مثلا داپسوژل و کلیندامایسین رو هرروز استفاده کنی یک روز درمیون هم به اندازه یه نخود با فاصله از اینا ژل هیدرودرم. حتما حتما هم آبرسان و مرطوب کننده استفاده کن و الا پوستت میپکه چون اینا چربی پوستو از بین میبرن پوست دهیدراته و حساس میشه.

کاربری غیر فعال

تو آینه هم زیاد نگاه نکن استرس بگیری کورتیزولت میزنه بالا جوشات بدتر میشه. روبالشی ساتن گیر آوردی استفاده کن هر هفته یا دو سه روز یکبار هم بشورش. دستتو به صورتت نزن خودش عامل انتقال باکتری و جوش زدنه. موقع صحبت با گوشی هم نذار به صورتت بخوره. ۱۱شب به بعد بیدار نباش صبح هم زود بیدار شو چون این خودش هورمونارو بهم میریزه جوش میزنی.

غصه و استرس هم کورتیزول خالص و عامل جوش زدنه روحیاتتو بالانس کن.

تحرک داشته باش حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باش یا ورزش سبک مخصوصا ورزش های هوازی یا اونایی که ناحیه شکم رو درگیر میکنن.

یادم افتاد بازم میگم

کاربری غیر فعال