2777
2789
عنوان

مسخره کردن

59 بازدید | 4 پست

خانما مامانم همیشه مسخرم میکنه بخاطراینکه خیلی چاق هستم،سینه هام و شکمم خیلی دلم میشکنه حالم ازش بهم میخوره نفرت دارم ازش،نامزدم منو همینجور که هستم

دوستم داره چیکار کنم با این زن روانی؟

لطفاا نصیحت نکنید خواستین بکنید لطفا کامنت نزارید ممنونم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

والا من هم مامانم هم داداشم یه سره چاقیمو میزنن تو سرم نمیزارنن یه اب خوش از گلوم پایین بره

بچه هم که بودم با اینکه وزنم متوسط بود هی میگفتن چاقی و از اون زمان اعتماد به نفسم همیشه پایینه و حس بد به بدنم دارم

حالا میان میگن چرا اعتماد به نفس نداری چرا خجالتی هستی

والا من هم مامانم هم داداشم یه سره چاقیمو میزنن تو سرم نمیزارنن یه اب خوش از گلوم پایین بره بچه هم ک ...

خیلیی بده درکت میکنم نمیدونم چکارکنم

باهاشون حرف میزنی؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی بده درکت میکنم نمیدونم چکارکنمباهاشون حرف میزنی؟

والا یه سره دعوا داریم تو خونه میگن لاغر کن تا ما اینارو نگیم

ولی خب مشغله ی ادم فقط رژیم نیس که یه سره به فکر خوردنم باشم لاغر کنم

درس دارم و به خاطر درس و کنکورم چاق شدم با اینکه ۸ کیلو کم کردم ولی حدودا یه ۱۰ کیلو دیگه باید باز کم کنم تا خوب بشم

والا یه سره دعوا داریم تو خونه میگن لاغر کن تا ما اینارو نگیم ولی خب مشغله ی ادم فقط رژیم نیس که یه ...

عزیزم پیاده روی برو هم درستو بخون